2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم قبلن دوست دختر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 73 پست
خب کی تو مجردی رل نداشته

یعنی چی این حرف

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه تو ماشین خیلی چیپه قشنگ وایب دختر خیابونی میده🤦‍♀️

تو رو خدا خونه ی ساعتی یا هتل بگیرید ولی تو ماشین اینکارو نکنید به شدت خزه و شخصیت تونو پایین میاره

🏃🏻‍♀️

عزیزم ممکنه راست گفته باشع

به نظر من مربوط به گذشته شه و ربطی به الان نداره

اگه دروغم گفته برای این بوده که فک نکنی در گذشته ش چیکار کرده و ناراحت نشی

سخت نگیر زیاد

جنس مرد همینه اگه کارتو انجام نداده باشن ام حتما بهش فکر کردن

نه فقط منتظر بود تو بری تو زندگیش

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

خب مگه تو تاحالا رل داشتی با رلت رفتی که اون محل میشناسی 

مردا به خاطر رفت و امداشون خیلی از جاهای شهر رو میشناسن که کجا له چی معروفه و فلان 

بعد دیدم که میگی چرا منو برده و ارزش من در این حده و فلان 

بابا یکم راحت بگیر اگر نامزدته شوهرته توام لاید دنبال جابی باشی برا خلوت کردن 

خب بنده خدا این همه مدت بدون کسی بوده الان باید با زنشم رو در وایسی کنه ؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه اونجاییه که میشینن فیلم میبینن شاید از اینستا یا چنلای تلگرام دیده

چون منم از اونجا دیدم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼