2777
2789
عنوان

ماجرای من و خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 93 پست
دقیقا همینطوریه میگفن رفتیم پیگیری کردیم 4میلیون خرج  کردیم طلسمی که تو کردی رو باطل کردیم  ...

بگو بی زحمت دکترتونو عوض کنید

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه میخوایم این مسائل دیگه تموم شه من یه بار زنگ زدم با مادرشوهرم حرف بزنم گوشی رو برنداشت 

ولی به شوهرم زنگ زد به باباش باهم صحبت کردن ولی هیچ اسمی از این قضیه نبردن حالا هم که عی داره میاد و قراره بیان خونه خواهرشوهرم به نظرتون چیکار کنم 

معذرت میخوام ولی خررر نشی آشتی کنی. اگه آرامشت رو میخوای بزار قطع رابطه بمونید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
آخه میخوایم این مسائل دیگه تموم شه من یه بار زنگ زدم با مادرشوهرم حرف بزنم گوشی رو برنداشت  ول ...

ببخشید ولی دیوونه ای ک بخوای اشتی کنی

اونا با این اخلاقاشون خوب ک نمیشن هیییچ پرو ترم میشن

هردفعه ک بخوان بیان تهران رو سر تو خراب میشن

ولشون کن..سگ محلشون نکن

بزار ب حال خودشون باشن

از حسود هرچی دور تر باشی بهتره

ببخشید ولی دیوونه ای ک بخوای اشتی کنی اونا با این اخلاقاشون خوب ک نمیشن هیییچ پرو ترم میشن هردفعه ...

اخه شوهرمو چیکار کنم ببین هرچیدرم که بد باشن بازم خواهرشه مادرشه پدرشه بازم همخون هم هستن من نمیخوام قهر بمونیم که میخوام یه کاری کنم شوهرم متوجه شه که چخبره 

2810