2777
2789
عنوان

ماجرای من و خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 93 پست
الان که ازدواج کرده..خوب مطلقه بودن مگه بده؟؟؟ شوهرش خوب نبود طلاق گرفته بود

دقیقا اگه میگفتی تازه ازدواج کرد بهتره تا اینکه میگفتی مطلقس گلم

دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی دیوونه ای ک بخوای اشتی کنی اونا با این اخلاقاشون خوب ک نمیشن هیییچ پرو ترم میشن هردفعه ...

بخدا همین یک ساعت پیش شوهرم میگفت اومدن احترامشونو نگه دار 

من نمیخوام دیگه به اون خواهر شوهر دیوونه ام احترامی که قبلا داشتم رو بزارم و میدونمم که تا بیان شوهرم دعوتشون میکنه خونمون چجوری رفتار کنم 

وای تا میتونی ازشون دوری کن برنامه بچینین برید سفر جایی 

اینا هرچی بهشون رو بدی بدتر میکنن اینقدر سمج میشن تا زندگیتون رو خراب کنن

رابطتت رو با شوهرت تقویت کن باهاش بدرفتاری مکن

دغ دلیتو سر شوهرت نریزی یوقت

انسان باشیـــم..!😊
اخه شوهرمو چیکار کنم ببین هرچیدرم که بد باشن بازم خواهرشه مادرشه پدرشه بازم همخون هم هستن من نمیخوام ...

تو بزن ب در مظلوم نمایی

برای اشتی اصلاااااا پیشقدم نشو

ولی شوهرتم ب قهر تشویق نکن

اگر دیدی خیلی شوهرت داره اصرار ب اشتی میکنه

با هزااار ناز و نوز و منت ک من فقط عزیزم دارم بخاطر تو اشتی میکنم برو باهاشون روبرو شو

ولی اصلاااا گرم نگیر باهاشون. سر سنگین و متین یکجا بشین هرچیم گفتن کوتاه جواب بده سعی کن جلوی شوهرت باهاشون دعوا نگیری 

بعد ک اومدین خونتون و تنها شدین با یک ناراحتی بگو میدونم عزیزم خواهرته دوسش داری زنه خوبیه هااااا ولی دیدی چی گفت مثلا بهم

یا مامانت خیلی خوبه من چون تورو ب دنیا اوردن خیلی دوسشون دارم ولی دیدی چی گفتن بهم چقد ناراحت شدم چقد دلم شکست

خواستی ازشون بدی بگی اول یک جمله خوب بگو بعد خیلی ریز و با ناراحتی و صدای اروم بدشونو

بگو به مرور خود شوهرت بری و متنفر و دور میشه از خانوادش

وای تا میتونی ازشون دوری کن برنامه بچینین برید سفر جایی  اینا هرچی بهشون رو بدی بدتر میکنن این ...

اتفاقا همین یک ساعت پیش که حرف زدیم گفت اومدن احترامشو نگه دار گفتم من حتی دعوتشون هم نمیکنم اگه خودش اومد که خوش اومد اگرم نه که نه 

با احترام اما بسیار سرسنگین

اخه اونا خیلی بد دهنن مخصوصا همین خواهر شوهر بزرگه اومدنی یه چی بگه چی فقط خدا خدا میکنم که وقتی شوهرم دعوتش کرد همونجوری که بامن حرف زد با شوهرمم حرف بزنه

اخه اونا خیلی بد دهنن مخصوصا همین خواهر شوهر بزرگه اومدنی یه چی بگه چی فقط خدا خدا میکنم که وقتی شوه ...

اگرم بد حرف زد تو جواب نده بزار شوهرت ببینه چقدر بیشعور هستن کم کم تزشون فاصله میگیره

انسان باشیـــم..!😊
تو بزن ب در مظلوم نمایی برای اشتی اصلاااااا پیشقدم نشو ولی شوهرتم ب قهر تشویق نکن اگر دیدی خیلی ش ...

اگه ایتقدر سیاست داشتم من که الان به این وضع نبودم تو این چند سال همه بهم میگفتن چقدر خواهرشوهرت ازت بدش میاد من باور نمیکردم اصلا کور بودم نمیدیدم 

بخدا همین یک ساعت پیش شوهرم میگفت اومدن احترامشونو نگه دار  من نمیخوام دیگه به اون خواهر شوهر ...

برات کامل توووضیح دادم

با منت زیاد ولی مودبانه و با روی خوش ب شوهرت بگو خودت میدونی خواهرت چطوریه و حق با کیه و چقد اذیتم میکنن ولی چون تو رو دوست دارم و بخاطر تو میام هیچی نمیگم ولی عزیزم امشب لطفااااا رو رفتار خانوات دقیق شو ببین چطوری با من رفتار میکنن

وقتیم ک باهاشون روبرو شدی هرچی گفتن نیش زدن جلو شوهرت یک لبخند ملیح بزن وقتی دیدی شوهرت نیست و حواسشم نیس یک تیکه بنداز به خواهرشوهرت

بهشون احترام نزار اصلا یک سلام احوال پرسی خشششک محض مهمان نوازی

خیلی سرسنگین باش

شوهرتم اخر شب گفت چرا سر سنگین بودی

بگو عزیزم من همه تلاشمو کردم ک خوب باشم

شما از من بی احترامی دیدی؟

حرف بدی زدم؟ نه تا جایی ک توان داشتم پذیرایی کردم

2810