2777
2789

سلام بارداری دومم بود سونو تا آخرین هفته گفت دختره چون هب دور بچه کم بود همه اش سونو میرفتم 

رفتم اتاق عمل خداروشکر که بی حسی موضعی کردن و الا هیچوقت باورم نمیشد ..آنجا همه میگفتن مگه نگفتی دختره این که پسره

خلاصه اینکه تو عصر پیشرفته هم امکان خطا زیاده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولت چیبود،؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

😂😂😂😂عجب گناه داشتی

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
بیشتر ببینید

وای عزیزم😂

زنداییم دوست داشت بچه اش پسر بشه سونو گرافی نمیرفت رفت گفتن دختره بعد وقتی بچش به دنیا اومد میگفت توراخدا بگید پسره دختر بود الان سه تا دختر داره🤣🤣🤣

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨

حالا لباساشو میخای چیکار کنی😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

حالا دختر اولم خیلی ضربه خورد ..حتی میگه خدا مهربون نیست قرار بود به من خواهر بده..من و شوهرم خیلی از سونوگرافی ناراحتیم ... ضربه روحی به دخترم زد کلی رویا بافته بود برای خواهرش..الان هم همش میگه کی برام آبجی میاری ..البته داداشش هم خیلی دوست داره..خداروشکر میکنم بابت این دو تا فرشته ای که دارم اما شما اشتباه من رو نکنین ..بچه هاتون رو صد در صد از وجود خواهر یا برادرشان مطمئن نکنین