2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چ حرفیه میزنید واقعاپس چرا من واکسن های بچها مو زدم خداروشکر کاری نیستناز خودتون حرفت تولید میکن ...

عزیزم ی دکتری اینو بهم گفت، گفتش ک من واکسن بچه هامو نزدم الآن اینقدر باهوشن ک حد نداره، بعد گف نمیتونم اینو رسانه ای کنم چون منو اخراج میکنن، 

بعد گف علت اوتیسم شدن بچه ها همین واکسن 18 ماهگی هست. 

خودم ی جاری دارم از وقتی آگاه شدم نزاشتم واکسن بچشو بزنه

عزیزم ی دکتری اینو بهم گفت، گفتش ک من واکسن بچه هامو نزدم الآن اینقدر باهوشن ک حد نداره، بعد گف نمیت ...

من قبول ندارم اون دکتر گو خورده همچنین حرفی زده

واکسن نزدن بچه عوارض داره

خواهرمم به حرف همون احمق هایی کرد ک گفتن واکسن ضرر داره بچش سرخک گرفت نتونست طاقت بیاره مرد

من بچهام همین یک هفته پیش سرخک گرفتن خداروشکر رفع کردن چون واکسن زدن بودن

و الاانم خداروشکر نه بچهام اوتیسم دارن نه هوش شون کمه

هر کصشعری می‌شنوید تروخدا نشر ندید

من قبول ندارم اون دکتر گو خورده همچنین حرفی زدهواکسن نزدن بچه عوارض دارهخواهرمم به حرف همون احمق های ...

منکه نزاشتم جاریم واکسن بچشو بزنه خداروشکر الان بچش 4 سالشه حتی ی بار سرما هم نخورده، چه برسه به بیماری‌های دیگه 

عزیزم ی دکتری اینو بهم گفت، گفتش ک من واکسن بچه هامو نزدم الآن اینقدر باهوشن ک حد نداره، بعد گف نمیت ...

دست خودمون نیست که برای ثبت نام مدرسه باید زده باشن همه رو بعدم این مریضیایی مثل سرخچه و سرخک و فلج اطفال و.. اگر واکسن نزنن بگیرن چی؟؟ اتیسمم از جنینی هست ولی بعد از ۱۸ ماهگی علایم نشون میده 

منکه نزاشتم جاریم واکسن بچشو بزنه خداروشکر الان بچش 4 سالشه حتی ی بار سرما هم نخورده، چه برسه به بیم ...

فدای سرم نه تو مهمی برام

نه جاریت بمن ربطی نداره.منک زدم و میزنم برامم مهم نیست تو اون دکتر احمق چی میگید

فقط کاش قبل اینکه از چیزی که میخاید بگید مطمن بشید و تحقیق کنید بعد انتشار بدید

روز خوش

دست خودمون نیست که برای ثبت نام مدرسه باید زده باشن همه رو بعدم این مریضیایی مثل سرخچه و سرخک و فلج ...

درسته 

ولی باران جان من از ی دکتر خیلی مطمئن بهم گفت، خودش گفت که حتی حاضر نشدم واکسن بچه های خودمو بزنم چون از عوارضش مطمئن بودم 

الان جاری خودمم نزاشتم بچش واکسن بزنه، 4 سالشه الان حتی ی بار سرما هم نخورده