2777
2789
عنوان

عاشق هر کسی به غیر خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 105 پست
من به شخصه جرات نمیکنم از طرف خدا حرفی بزنم، حتی اگه همه عالمم تجربه کرده باشن و به نظرشون درست باشه ...

از طرف خدا حرف نزدم . خدا با زبان من حرف میزنه😁 بازم بد برداشت کردید😇 یقینا کله خیر♥️

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

از طرف خدا حرف نزدم . خدا با زبان من حرف میزنه😁 بازم بد برداشت کردید😇 یقینا کله خیر♥️

خدا با زبان من حرف میزنه هم همونه از نظرم، 

من فقط توصیه میکنم یه سوالی از مرجعتون بکنین اگه دوست داشتین. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواهر من ♥️ خیلی وقتها می‌گیره و نمیده . چون یا مناسبت نیست یا خدا بیشتر و بهتر برای بنده اش میخواد ...

خب وقتی اینجور برداشت میشه از صحبتتون که میگیره و تمام، باید اشاره بشه میگیره و ممکنه بعدش پسش بده یا نه.. 

یا بجای این همه دردسر بگین امتحانتون میکنه که اصلا برداشت اشتباهی نشه. 

خدا با زبان من حرف میزنه هم همونه از نظرم، من فقط توصیه میکنم یه سوالی از مرجعتون بکنین اگه دوست داش ...

خیلی تفاوت دارن اینا با هم 🥰♥️ 

و برداشتتون از این جمله به این بستگی داره که ارتباطتون با خدا چطور باشه 

خب وقتی اینجور برداشت میشه از صحبتتون که میگیره و تمام، باید اشاره بشه میگیره و ممکنه بعدش پسش بده ی ...

میگیره و مهم اون درسی هست که بگیرید . یعنی مهم درس تسلیم شدنه . بنده ای که تسلیم بشه 

دیگه براش فرقی نمیکنه که پس بده یا نده ، چون اون بنده خدا رو داره😍 و اونی که خدارو داره ، چی نداره ؟!؟ 

در واقع خدا ، همه‌ی اون چیزی هست که ما باید توو زندگیمون داشته باشیم 💓

شما خودتون میدونستید امتحان میکنه؟ بابت همین حضرت ابراهیم رو مثال زدید😍 نیازی به گفته من نیست. خدا به شما الهام کرد و حضرت ابراهیم به ذهنتون اورد‌... دیدید ؟ .خدا از طریق ذهنتون با شما صحبت کرد و بهتون آگاهی داد😍

میگیره و مهم اون درسی هست که بگیرید . یعنی مهم درس تسلیم شدنه . بنده ای که تسلیم بشه دیگه براش فرقی ...

عزیزم مگه من گفتم خدا امتحان نمیکنه آدما رو؟ من اصن صحبتم سر تسلیم و توکل و امتحان و این حرفا نبود 😐 چون من اصلا راجع به این مسائل مشکلی ندارم، کلا اصلا منظورم به اینا نبود. 

من فقط از اول میگفتم این جملات که گفتین👇🏻 ازشون برداشت اشتباه میشه که خدا نعوذبا... خدای خودخواه و حسودیه، پس بهتره ته تاپیک حرفهای دلیتون، نگین اینا حرف خداست، همین.. من اصلا کاری به منظور حرفتون که درست نتونستین بیانش کنین (امتحان اللهی) نداشتم... 

"عاشق هر کسی به جز خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش. 

هر کسی رو مثل خدا دوست داشته باشی

خدا تو رو ازون جدا میکنه 

تا بهت یاد بده که ، فقط و فقط عشق واقعی از آنِ خداست.

هر چیزی رو تو زندگی عمیقا دوست داشتی خدا ازت گرفت

با هر کسی به غیر از خدا خیلی عاشقی کنی 

خدا تو رو ازون جدا میکنه

میخواد مادرت باشه میخواد پدرت یا همسرت باشه 

یا هم بچ ه ات...." 

نظر شما لزوما درست نیست دختر گلم💖

بنده هم نظر خودم رو به شما تحمیل نکردم ، نظر و عقیده ای بنده دارم از نظر خودم صحیح هست.

حالا ممکنه کسی نظر بنده رو قبول نداشته باشه و اصراری هم بر پذیرشش نیست.

آفرین دقیقا، استارتر جوری بیان کردن انگار اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشی، خدا نعوذبا... ناراحت میشه ...

درسته و اون مطلب که خدا از ما میگیره و اینا برمیگرده به وابسته نبودن به این دنیا و دوست داشتنی هامون

مثلا من الان شناختی ندارم از خدا که بخوام اونجور دلبسته یا عاشقش شم و فقد سعی میکنم از راه نشونه هاش ...

عزیزم برای شناخت بیشتر خدا و جهان میتونید کتاب های : عشق خدا ، معمای خیر و شر و دریچه‌ای به عالم پنهان رو بخونید 

دقیقاً 💔

الله که یار باشد دشمن هزار باشد💞💕                                                                                                  |به تاوان قلبی که شکست قلب ها خواهم شکست گناهش پای کسی که دلم را شکست🖤|.                                                                                                می‌دونی واسه آدم کور شیشه و الماس یکیه🤕

بیشتر ببینید
خب باشه، هر جور صلاحه😁

خدا از طریق دلم با من حرف میزنه

من هم از طریق دلم با دیگران 🥰😍

هیچ خیری به انسان نمی‌رسد ، مگر از جانب خدا💓

خداروشکر میکنم و ادامه میدم♥️🤲

الحمدالله خدا به من درست بیان کردند 

و من هم درست نوشتم.....😍

اون کسی که با اذن خدا باید آگاه می‌شد، آگاه شد به لطف خدا🤲

این گفت و گوی ما با خدا ادامه داره :))