2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه ی دو سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 34 پست
اره منم هر صدایی رو توضیح میدم بهش ولی فایده نداره،مثلا تازگیا میگم بدتر شده تو اشپز خونه نشستیم هی ...

سلام عزیزم

میدونم خیلی وقت از تاپیکتون میگذره ببخشید

میخواستم بپرسم ترس پسرتون دلیل خاصی داشت؟ یا خودبخود خوب شد

سلام عزیزممیدونم خیلی وقت از تاپیکتون میگذره ببخشیدمیخواستم بپرسم ترس پسرتون دلیل خاصی داشت؟ یا خودب ...

سلام عزیزم ببخشید منم خیلی دیر جواب دادم،والا شربت اهن بهش دادم خوب شد دکتر متخصص گفت اینکارو کنم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدره همراهش بزار 

شبا زیر بالشش بزار 

چهار قل و ایت الکرسی بخون

اگه جا داری چندتا کبوتر بگیر بزار رو پشت بوم 

مثلا گفت این صدای چیه بگو صدای ماشینه داره میره خونشون بخوابه 

صدای بچهاست دارن بازی میکنن 

صدای موتوره داره برای بچهاش خوراکی میبره خودتو خوشحال نشون بده ان شاالله که ترسش بریزه

خودتو دوس داشته باش❤️