2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه ی دو سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 34 پست
پسر کنم دوستاش بعد یک تب این طوری شد یک شربت آهن خریدم بهش دادم بعد هم براش دل گوسفند گرفتم هفته ای ...

اره منم هر صدایی رو توضیح میدم بهش ولی فایده نداره،مثلا تازگیا میگم بدتر شده تو اشپز خونه نشستیم هی برمیگرده پشتشو نگاه میکنه بعد پشتشو میکنه به من که دیگه نترسه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
والا نمیدونم کارتون فقط ماشین بازی میبینه

پسرم تا ۵ سالگی از هیچی نمیترسید ببین راه پله ها لامپ خاموش باشه انقدر تاریک میشه جلوپامونو نمیبینیم از ۳سالگی تو اون تاریکی میومد نمیترسید اصلا ولی از وقتی کارتون  باب اسفنجی میبینه میترسه از صدا از تاریکی چون از شبح وارواح وتاریکی داشته تو کارتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توخونت چیزی هست ک بچتومیترسونه همراهش ایت الکرسی بگیرباحرزامام جواد بندازگردنش ازش دورمیشن

چرا چرت میگی تو خونت چیزی هست دعا بنداز گردنش ازش دور میشن میشه .لطفا این افکارتون را بزارید برای خودتون بچه حتما از یه چیزی ترسیده یه روزی هنوز به همون فکر میکنه. اسباب بازی هاش را بهش بده کنارش بازی کن بهش ارامش بده خوب میشه. باهاش صحبت کن که بیرون چیزی نیست ببرش بیرون بفهمه بیرون چیزی نیست

اره منم هر صدایی رو توضیح میدم بهش ولی فایده نداره،مثلا تازگیا میگم بدتر شده تو اشپز خونه نشستیم هی ...

عزیزم دخترمنم یه مدت اینطکربودبزن توگوگل دعابرای ترس دومیادبابدن تمییزبنویس روکاغذبعدبزارش توپارچه بزارتولباسش مثلاباسنجاق وصل کن بهش من که جواب گرفتم خیلی خوب بود

چرا چرت میگی تو خونت چیزی هست دعا بنداز گردنش ازش دور میشن میشه .لطفا این افکارتون را بزارید برای خو ...

چرت نیس بدش دعای بدی نیست حرزامام جوادوایت الکرسی 

افکارنیس تجربس بچه های کوچیک رواذیت میکنن تنهاباشن

میاین ب من گیرمیدیدواقعاک🥴🥴

اجنه ک فقط بچه های کوچیک میبینه بچه منم همینجوری بودبخصوص تلویزیون میدیدحتی یک برنامه کودک خیلی شادخ ...

مرسی عزیزم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من دو تا بچه هام یه کارتون میدیدن ولی یکیشون میترسیدتا شروع میشد گریه و داد باید شبکه را عوض میکردی ...

ممنون عزیزم والا این فقط ماشین بازی میبینه نمیدونم شاید از یه چیزیش ترسیده

حالا به حرف این خانم گوش نده دیگه فکر کنم از این به بعد خودتم تو خونه بترسی.اینها خرافته عزیزم.بعضی ...

والا نه از حرفای این خانوم از حرکتای پسرم بیشتر میترسم منم عصبی کرده مثلا نشستیم غذا میخوریم یه دفعه با ترس میگه مامان در سس رو کی باز کرد🥺

ضعیف شده دل گوسفند و گرمی جان ها رو تجربه کن عالیه 

ممنون گلم