منم همینم همیشع ته همه چیو در نظر میگیرم و بدترین احتمالات
من الان مریضم
تو سونوگرافی کیست هموراژیک یا اندو زده
خیلی میترسم اندو باشه
نوشته کیست درحال تحلیل معنی همین نمیفهمم دوساعته دارم سرچ میکنم ولی هیچی
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من راهکار فعلا پیدا نکردم و سالهاست درگیرم ولی میدونم همین خواب شبانمون ک بهم. میریزه خیلی بدترمون م ...
اره دقیقااا
من مدتی کار میکردم راحت شدم از شر این فکرا
از خستگی میومدم میخوابیدم دیگه
الان باز بیکارم خونه و دارم روانی میشم
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خیلی آسونه وقتی یاد بگیری ،آدمها رو ببخش درس بگیر راه تکرار آزارهاشون رو ببند فاصله بگیر ،با خدا حرف ...
ببین ابجی من کاملا رو راست ساف و صادقم حالا اطرافیانم ک مالی نیستن همه جا خدا زده هستن برا من حس زرنگ بودن دارن چرا؟ چون من صادق بودم به نوعی ازم سواستفادهذزیاد بردن و حرفتیی ک زدن و احمق فرضم کردن مدام تو سرم میاد
ببین ابجی من کاملا رو راست ساف و صادقم حالا اطرافیانم ک مالی نیستن همه جا خدا زده هستن برا من حس زرن ...
ببین مهم اینه درس گرفتی اونا رو شناختی الان فقط و فقط باید جلو سواستفاده رو بگیری بهشون نشون بدی از این خبرا نیست و نسبت به اونچه گذشته خودخوری و افکار منفی نداشته باش ،ی هزینه ای دادی ولی ی درس گرفتی رشد کردی تغییر کردی امیدوارم متوجه حرفم بشی و به خاطر خودت با افکار مثبت ذهنت رو آروم کنی
ببین مهم اینه درس گرفتی اونا رو شناختی الان فقط و فقط باید جلو سواستفاده رو بگیری بهشون نشون بدی از ...
ابجی من بشدت با همه رو بازی میکنم و درحالی ک فک میکردم همه بخصوص اطرافیانم هم رو هستن فهمیدم بشدت نقش بازی میکنن جالبه اون زمان متوجه میشدم اما به روم نمیوردم و خودم همچنلن میزدم ب ساده لوحی ک عیب نداره کلا تا کسیو ببینم دلم نسبت بهش نرم میشه حالا اونا استفادشون کردن گذاشتنم کنار همش میگم چقدر احمق بودم علنا معلوم بود نقش بازی میکردن من چقدر احمق بودم هم نفهمیدم هم وقتی فهمیدم همش مبگفتم حتما منظوری نداره و ال بل اونارو توجیه میکردم و اجازه میدادم بهم مدام توهین و تحقیر کنن
اره دقیقا هروقت خستم بوده شب زود خوابیدم راحت بودم
هوووف
یعنی حاضریم ی روز سختو بگذرونیم که فقط شب غش کنیم
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ابجی من بشدت با همه رو بازی میکنم و درحالی ک فک میکردم همه بخصوص اطرافیانم هم رو هستن فهمیدم بشدت نق ...
با خودت این فکر رو بکن که الان با این افکار چی عوض میشه؟اونها که سرگرم زندگی خودشونن این خودتی که با این افکار نابود میشی ،الان فهمیده شدی بزرگ شدی یاد گرفتی این کافیه خودت رو ببخش اون موقع آگاه نبودی