2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه ی دو سه ساله

1639 بازدید | 34 پست

سلام لطفا هر کی تجربه داره بگه،پسرم دو سالو ۱۰ ماهشه تقریبا ۳ ماهه که اینطوری شده از هر صدایی که بیرون از خونه میاد میترسه و هی میگه این صدای چیه اون صدای چیه،تو خونه یه ثانیه از من دور نمیشه و یه لحظه اگه حواسش نباشه و مثلا من برم اتاق با داد و گریه میدوعه دنبالم و بهش میگم هیچی نیست از چی میترسی میگه اونجا صدا میاد قبلا اصلا اینطوری نبود و هر روز انگار داره بدتر میشه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توخونت چیزی هست ک بچتومیترسونه همراهش ایت الکرسی بگیرباحرزامام جواد بندازگردنش ازش دورمیشن

یا خدا چی هست تو خونه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

پسر کنم دوستاش بعد یک تب این طوری شد یک شربت آهن خریدم بهش دادم بعد هم براش دل گوسفند گرفتم هفته ای یک بار کباب کردم و براش توضیح دادم مثلا صدای در و گفتم پسرش گفته بستنی میخوام رفته براش بخره یا صدای ماشین میگم رفته نی نی رو ببره پارک برای هر صدایی براش یک داستان تعریف میکنم ولی ضعیف شده دلش کم شده باید بهش برسی تو اینترنت سرچ کن غذاهای مقوی برای برطرف شدن ترس در طب سنتی میاره ارده و شیره هم عالیه 

از چیزی ترسیده ؟؟؟؟؟؟؟بعد اینطوری شده یا خود به خود ؟؟؟؟

نه والا به یاد ندارم از چیزی ترسیده باشه

حرز امام جواد برای ترس خوبه. ببین کسی بلد هس که ترسشو بریزن

ممنون عزیزم

از اتفاق خاصی نترسیده؟ فیلم یا داستان ترسناکی ندیده یا نشنیده؟

نه عزیزم

یا کسی از چیزی ترسوندتش یا فیلمی کارتونی دیده 

والا نمیدونم کارتون فقط ماشین بازی میبینه

یا خدا چی هست تو خونه

اجنه ک فقط بچه های کوچیک میبینه بچه منم همینجوری بودبخصوص تلویزیون میدیدحتی یک برنامه کودک خیلی شادخوب هم بودطرفش ک میدیدگریه میکرد یاتنهابودگریه میکردازموقع ایت الکرسی وحرزامام جوادب گردنش کردم دگ ترسی هم نداره یکی هم زیرسرش میزارم وقتی بخوابه