2777
2789
عنوان

طلاق خیلی سخته .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست

خب منم با ۱۳سال سن از شهر اومدم روستا بماند ک چقدرم بدبختی کشیدم چقد دلتنگی دوری خانوادم بهم فشار اورد 

ولی سر زندگیمم تازه شوهرمم راننده ماشین سنگینه هفته ای دوبار میبینمش پیش خانواده شوهر زندگی میکنم😑😑😑

دعا کنید مامان شم :)
ببین آپولو نمیخوام هوا کنم کلی حداقل میتونم پیش عزیزانم باشم از لحظاتم لذت ببرم . نه اینجا فقط غربت ...

خیلیا از خانوادشون دور شده بعد ازدواج، اگر طلاق بگیری همین عزیزان حتی همون اول ساپورتت کنن بعدا متلک ها و توسری زدناشون زندگی رو بهت زهر میکنه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خارجیا اصلا معنای خانواده رو بطور کلی از بین بردن از بچگی با نا پدری  نامادری یا کلا با یکی از ...

دقیقا دارن خارج و با اینجا مقایسه میکنن چقد بچگانه همینه ک امار طلاق وحشتناک رفته بالا دیگه، فک میکنن طللق گرقتن ادم بعدی بهتره 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،
شوهرم خوبه . ولی این کافیه .؟ پس خودم چی آرزوهام چی .

بعد ازدواج دیگ خودی باقی نمیمونه زندگیت رو با ی کس دیگه شریکی ارزوهاتو مشترک کن برا خودتو همسرت طلاق اصلا راه خوبی نیس 

دعا کنید مامان شم :)
اولا قبل ازدواج قرار بود بریم تهران نه اینجا . ما بعد اومدیم اینجا . 

عزیزم به نظرم فقط از شرایط خسته شدی و بهتره با صحبت کردن حل کنی یا راههای دیگه ای برای سرگرم شدن پیدا کنی..

الان که خدا رو شکر با اینهمه اینترنت و کلاس های مختلف دیگه غربت و اینا معنی نداره.تماس تصویری بگیر.شروع کن درس بخون یا هنری که دوس داری ادامه بده.به مرور زمان همسرت رو می تونی متقاعد کنی و محل زندگیتون رو عوض کنی.

فکر می کنی طلاق بگیری بعدش تو این جامعه مرد سالار چی منتظرته؟دلت برای همسرت که باور داره زن زندگیش رو پیدا کرده بسوزه لااقل...

من زیبا ترین فرشته ی این جهنم بودم تا اینکه ...
خارجیا اصلا معنای خانواده رو بطور کلی از بین بردن از بچگی با نا پدری  نامادری یا کلا با یکی از ...

شما داری از دیدگاه مذهب به قضیه نگاه میکنی و نسخه میپیچی برای حرف من!!!

چون دیدگاه شما یه چیز دیگه هستش دلیل نمیشه بقیه کج فهم باشن 😳

همینکارا رو میکنید که طرف فقط چون تاپیک مذهبی میذاره توی سایت بیچاره رو حرف بارش میکنن

چون همیشه فک میکنید خودتون عاقلید بقیه کج فهم و بد

حرفو میخونید بعد یه تعبیر دیگ از توش درمیارید !؟؟

مگه من گفتم زندگی همه اروپاییا چقدر رو اصول و خوبه؟؟

ایشون برای اینکه میخواد طلاق بگیره احساس عذاب وجدان داره گفتم نیازی نیست همچین احساسی داشته باشی

برو مشاور شاید تونستی عشق رو زنده کنی نتونستی جدا شو

رو باد هوا نظر و امار میدم راجع به خانواده های ایرانی؟؟

شما تشریف ببر به نزدیک ترین کلینیک روان درمانی نزدیک خونتون ببین مریضایی ک اونجا نشستن چند تاشون از خانواده اسیب خوردن؟!

رشته روانشناسی میخونم فعالیت میکنم 

حرفا رو میبنم اتفاقات رو میبینم

مثلا فکر میکنید اگر هیچکس طلاق نگیره همه چیز خیلی خوبه و خانواده وجود داره ، سوالم از شما اینه مفهوم خانواده از نظر شما چیه؟؟

کشورمون یه کشور اسلامیه و مصرف مشروبات الکی هم ممنوعه هم حرومه

میخواید براتون مقاله بفرستم از امار مصرف مشروبات الکی توی نوجوون های ایران

و بریم یه مقاله هم ترجمه کنیم از امار مصرف مشروبات الکلی نوجوون های امریکا

ببینید چند درصد توی ایران بیشتره؟

دفاعی از کشورای دیگ نیست

اما مشکل شما اینه غرب برای شما یه لجن زاره یه فاضلاب خالصه

و اصلا قصد ندارید از اندک کارهای مثبتی که اونا میکنن استفاده کنید یا حتی الگو قرار بدید برای اینکه اشتباهات اونارو تکرار نکنید

واقعا .؟😔 غربت خیلی سخته .

آره خودم غربت کشیدم ولی من دانشجو بودم و هییییچ کسیو نداشتم واقعا وحشتناک بود ولی تو شوهرتو داری ، خیلی فکر نکن به غربت و این چیزا باعث میشه حال دلت خوب نباشه

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور