2777
2789
عنوان

طلاق خیلی سخته .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست

واقعا سخته ولی به خانوادت بستگی داره که پشتیبانیت میکنن یا نه

خواهر من تا مرحله طلاق پیش رف ولی دوباره برگشت سره خونه زندگیش چون هممون بهم ریخته بود 

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند🖤💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه توی ایران فک میکنن تا بی ابرویی و کتک کاری و هزار تا چیز مختلف نشه نیازی نیست طلاق بگیری

حتما باید در و همسایه از صدای فحش و دعوا دیوانه شن

یا حرمتا تا اخرش بشکنه ک بشه طلاق گرفت

اصلش اینه : وقتی علاقه مثل قبل نیست یا به هر دلیلی دو نفر نمیتونن خوب ادامه بدن طلاق میگیرن

سر همینه بچه های طلاق خارجیا خیلی زندگیشون نرمال تره نسبت به بچه هایی ک اینجا حتی پدر مادرشون طلاق هم نگرفتن ولی همش شاهد دعوا و هزار جنجال دیگ بودن

سر همینع باز ک زن و شوهرای خارجی با اینکه طلاق گرفتن ولی باز با هم اوکین 

شما به هر دلیلی نمیخوای تو این رابطه باشی

خب قطعش میکنی

البته قبلش مشاوره باید برید شاید دلیلی هست پشتش شاید بشه عشق رو زنده کرد

در نهایت اگر نشد جدا میشید

ببین شوهرم بد نیست . شرایطه که بده . دوری خانوادم . هم زبون نبودن خانواده شوهر . احساس غربت . درجا ز ...

چقد توجیهاتت الکیه 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،
چه پیشرفتی مدت ته؟ آپولو میخوای هوا کنی؟ بشین زندگی تو بکن اول جوونی انگ مطلقه نزن به خودت

ببین آپولو نمیخوام هوا کنم کلی حداقل میتونم پیش عزیزانم باشم از لحظاتم لذت ببرم . نه اینجا فقط غربت بکشم و تنهایی .

ببین آپولو نمیخوام هوا کنم کلی حداقل میتونم پیش عزیزانم باشم از لحظاتم لذت ببرم . نه اینجا فقط غربت ...

قبل ازدواج نمیدونستی دورن؟ زندگی یه بدبخت دیگم خراب کردی، بعد میگنواشکال از مرداس تو طلاق 

قبل ازدواج نمیدونستی دورن؟ زندگی یه بدبخت دیگم خراب کردی، بعد میگنواشکال از مرداس تو طلاق 

اولا قبل ازدواج قرار بود بریم تهران نه اینجا . ما بعد اومدیم اینجا . 

متاسفانه توی ایران فک میکنن تا بی ابرویی و کتک کاری و هزار تا چیز مختلف نشه نیازی نیست طلاق بگیری ح ...

خارجیا اصلا معنای خانواده رو بطور کلی از بین بردن از بچگی با نا پدری  نامادری یا کلا با یکی از والدین بزرگ میشن واقعا فکر هم میکنید با این نتایج می رسید یا از رو باد هوا ؟ طلاق که بچه بازی نیست ازدواج لباس تن نیست مکروه ترین حلالیه که عرش خدا رو به لرزه درمیاره شماها که تو درک ساده ترین اصول و ارزشها موندیم کج فهمیهتتون رو به دیگران القا نکنید و برای بدبختیشون نسخه نپیچین

ببین آپولو نمیخوام هوا کنم کلی حداقل میتونم پیش عزیزانم باشم از لحظاتم لذت ببرم . نه اینجا فقط غربت ...

دختر خوب اشتباه نکن ، برمیگردی میبینی همه عزیزانت مشغول زندگی خودشونن و تو موندی و حوضت ، سعی کن باعث پیشرفت زندگی مشترکت بشی ، الکی الکی خودتو ب دردسر ننداز

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
اولا قبل ازدواج قرار بود بریم تهران نه اینجا . ما بعد اومدیم اینجا . 

فک نکن طلاق راحته هر چیم بخان ادا روشن فکرا رو درارن تو ایران طلاق بده راهی داری زندگیتو بساز مطلقه شدن خیلی بده خدایی راست میگم شوهرت ادم خوبیه باهاش بساز دوست داشتی پیش خونوادت تو یه شهر بودی شوهرت هرزه بود و هرروز میومدی تاپیک خیانت میزدی؟؟ فک کردی بعدی چطوریه؟؟ تاپیکای اینجا رو نمیبینی؟؟ خدایی زندگیت خوبه الکی خرابش نکن برو پیش مشاور اسنجا یه مشت دهه 90 و بچه سال هستن ک هیچ لز زندگی نمیدونن، زندگی بچه بازی نیس