2777
2789

پرده خریدم غروب یه بنده خدایی اومد نصب کنه... یعنی از غروب هرکار میکنم بوش نمیره و همش عوقم میگیره.... بوی جوراب و... نبودا...بوی بدنشون بود..! اینکه همه عرق میکنن و یه بوی خاصی میدن درست.... ولی نمیدونم براتون پیش اومده یانه... بعضیا بدنشون افتضاح بوی بد میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خندم گرفت 

واقعا بوش نمیره؟ چه خبره😐😶

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

وای چیزی که امروز من تو مطب سونوگرافی داشتم میمردم بابتش. یه خانوم همراه بیمار بود بوی بدنش مطب رو گرفته بود توروخدا یکم رعایت کنید اینهمه محصولات بهداشتی توی بازار هست🤢

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

کثیفن کثیف

صبح شوهرم دوستشو سوار ماشین کرده

ما عصر سوار ماشین شدیم

الان پسرم بوی ادکلنه دوسته شوهرمو گرفته🤪

ازین آدما خوشم میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وای ما می‌خواستیم خونمونو عوض کنیم... رفتیم یه خونه ببینیم ...ای خدا انگار آدم توش زندگی نمیکرد... چنان بویی میداد که اومدیم بیرون همینجور تو دماغمون بود... خودمونو و ماشینو همه چیو اسپری زدیم

خوبه حداقل از این شانس آوردم 

عرقم بوش کمه و حتی اگه حمومم نرم بو نمیدم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
آره تو مدرسه بعضیا اینجوری بودن طفلکیا دست خودشون نیست که عرقشون اینجوری بد بو میشه

یه بار تو مدرسه از بوی بدن کنار دستیم سر درد گرفتم

بدبختی روم نمیشد به کسی بگم

یه هفته سر درد داشتم اخر به معلمم گفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری