2777
2789
عنوان

سیسمونی😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11658 بازدید | 100 پست
ممنونم عژیزدلم❤️❤️❤️ خیلی لطف کردی  من مشهدم از امام رضا میخوام هرچی میخوای بهت بده😘❤️

😍😍😍😍فدات بشم

قربون امام رضا برم😢😢

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نی نی مشخص شدچیه

نه گلم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۱۹🙃

چند تا بچه دارید؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
چند تا بچه دارید؟

۴تا

جنسیت نوه مشخص نشد

نه عزیزم

جنسیت نی نی مشخص شد؟😍

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
جنسیت نی نی مشخص شد؟😍

نه عزیزم هنوز نرفته سونو  ان شاالله بعد عید

سلام. عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشین 🙏🌹

ممنون

سال نو شما هم مبارک

[QUOTE=228025954]@پیسی     عزیزم نمیدونم چرا ریپلای میکنم نمیفرسته پستم رو  خداحفظ کنه دخترت رو 😘 ...[/QUOT

سلام مبارکه اتفاقی تاپیکتو دیدم .خاله و خواهر زاده ۴ سال تفاوت سنی دارن😃😍

انشالله صحیخ سالم دنیا بیاد .

خب حق بده بهش تازه از زیر بار  جهاز و عیدی و.... راحت شده بود بنده خدا

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
[QUOTE=228025954]@پیسی     عزیزم نمیدونم چرا ریپلای میکنم نمیفرسته پستم رو  خداحفظ کن ...

سلام به روی ماهت

ممنون

۳۷😊😊

وای عزیزم، شما همش دوسال از من بزرگترین، اونوقت دخترم فقط۹سالشه🤭ماشاالله بهتون⚘

🥰خدا حفظتون کنه و نگهداره عزیزانتون باشه🤲نی نی جون هم ان‌شاءالله بسلامتی بیاد بغل مامانش🤲

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
2810