2777
2789
عنوان

سیسمونی😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11658 بازدید | 100 پست
وای عزیزم، شما همش دوسال از من بزرگترین، اونوقت دخترم فقط۹سالشه🤭ماشاالله بهتون⚘ 🥰خدا حفظتون کنه و ...

ممنون عزیزم 😊😊

خدا شما و دخترتون رو هم حفظ کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنون عزیزم 😊😊 خدا شما و دخترتون رو هم حفظ کنه

🙏🤲🤲⚘⚘⚘⚘⚘

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله 37 سالته نوه دار شدی 🥴🥴مگه دخترت چند سالشه  

ممنون عزیزم 

دخترم  ۱۹ونیم سالشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به سلامتی پ زود شوهر کردی شوهرتون چند سالشه. خیلی حال میده سن کم بچه داشته باشی و مامان بزرگ شی  ...

شوهرم ۴۵سالشه

چیدمان خاصی نداره چون اتاق برا بچه ندارن میخوان اگه خدا بخواد خونه رو عوض کنن 

این گهواره و سرویس پلاستیک و بند لباس👇👇👇

اینم کمد تختش هس که سرویس بهداشتی رو چیدیم

اینم تختش 👇👇👇

اینم سرویس کالسکه و کهنه شور و اسباب بازی بزرگا👇👇👇

اینم ویترین

اینم کمد لباس  👇👇👇👇 که ظرف و کفش رو هم چیدیم داخلش

اینم کشوهای کمدش👇👇👇👇

اینم چوب لباسی و بخاری و استخر توپ

اینم رختخواب