2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و متاهل و بچه دار

167 بازدید | 18 پست

دو سوال دارم لطفا جواب بدین 

اول اینکه دیروز واکسن دو ماهگی بچمو زدم و هر چهار ساعت بش استامینوفن دادم (تبشم تا 38رفت)ولی قبل اینکه بیست و چهار ساعت بگذره کردمش شش ساعت یک بار اشکال نداره؟ 

و اینکه غیر مستقیم ب شوهرم گفتم تو نرو سرکار امروز ولی رف بنظرتون حق داره م ناراحت و عصبانی بشم ازش؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

چرا نره سرکار؟یه واکسنه دیگه 

بعدم نمیدونم چرا نینی سایتیا اعتقادی ب حرف دکتر ندارن واسه خودشون تجویز میکنن میبرن میدوزن

وقتی میگن روز اول هر ۴شاعت یبار شما همون کارو کن

قطعا سوادشون بیشتر از شماس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ تبش کنترل هست و ۶ساعت جواب میده اشکال نداره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من ک سر هیچ واکسنی شوهرم نبود سرکار بود .. کاری ازش برنمیاد بمونه هم بچه با مادرش ارومتره..‌ و اینکه اگه بعد ۴ ساعت تب کرد صبر نکن بشه ۶ ساعت بده ک تبش بیاد پایین .. روز سوم بعد واکسن خوبن فقط دوروزه

اگه فاصله تب کردنش بیشتر شده مشکلی نداره

چرا غیر مستقیم گفتی؟ مگه باهاش تعارف داری؟خیلی مستقیم بگو نیاز دارم فردا کنار منو بچه باشی

مردا حرف غیر مستقیم نمیفهمن هرچی توی دلت هست خیلی مستقیم باید ازش بخوای این تجربه ۱۰ سال زندگی مشترک منه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بخاطر یه واکسن شوهرت نره سرکار یکم سخت گرفتی .اول راه هستی باید محکم باشی و رو پای خودت البته حساسیت بخاطر هورموناتم هست .استامینوفن هم روز اول هر چهار ساعت روز دوم هر شش ساعت البته اگه تب داشت .

بخاطر یه واکسن شوهرت نره سرکار یکم سخت گرفتی .اول راه هستی باید محکم باشی و رو پای خودت البته حساسیت ...

یعنی اگ تب نداشت روز دوم ندم؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

منم موقع مریضی و واکسن از شوهرم میخواستم نره سر کار، جالبه همه اینجا فکر میکنن بچه فقط مسئولیتش با مادره!!! عزیزم همین که شوهدت توی خونه باشه واسه آدم قوت قلبه که تنها نیست توی این شرایط، حالا یه روز مرد نره سر کار قرار نیست از گشنگی بمیریم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

2810