2777
2789
عنوان

9 روز دیگه زایمانمه،طبیعی، چیکارکنم؟ 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 49 پست

سعی کن موهات بافت بزنی ک اونجا گره نخوره تو هم 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

وقتی دردت گرفت دمنوش پونه و آویشن بخور

با خودت خرما و آب آناناس و عسل ببر

از الآن قرص گل مغربی بگیر سوراخ کن شبی یدونه مثل شیاف بزار تو واژنت

تازه که دردت گرفت نرو بیمارستان هی میخوان معاینت کنن

بزن اینترنت ورزش هایی که باید انجام بدی تو بیمارستان و وقتی دردت گرفت رو یاد بگیر

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدی ۶روز دیگس؟چون طبیعی که معلوم نیی

یه تاریخی رو بر اساس سونو دکتر میده، حالا ممکنه جلوتر بیفته

طبق تاریخ دکتر 9 روز دیگه زایمانشه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
یه تاریخی رو بر اساس سونو دکتر میده، حالا ممکنه جلوتر بیفته طبق تاریخ دکتر 9 روز دیگه زایمانشه

آره می‌دونم خودمم طبیعی زایمان کردم ولی با اطمینان میگه ۱۵اسفند واسه همین میپرسم.چون ممکنه همین الان بدنیا بیاد

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
فکر کنم انشقاق

بله👌

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وای مرسی از همتون، استخون واژنم درد داره شدید، تحرکم این روزا زیاد کردم 

طبیعیه درد داشته باشه

یه پرسو جو بکن ببین‌ بیمارستانی که میری زایمان اپیدورال ندارن اگه بتونی بی حسی بگیری خیلی عالیه

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

خاهر من هم طبیعی  اپیدورال بیحسی کمر بود..خودم هم همراهش بودم 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
2810