2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه تاپیکای فعلیم زیر ۵۰۰ تاست.

یه تاپیک داشتم که حذفش کردم.درباره نذری عاشورا بود سه هزار و خرده ای داشت

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تاپیک آخرم ظاهراً 😑

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

تاپیک عکس بود با کاربری قبلیم که به فنا رفت 

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")

تاپیک "دیشب عروسیم بوود اما خانواده ام ... "

دوسال پیش پربازدید شد با کاربری قبلیم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

تاپیک آخرم:/

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

[QUOTE=226441354]یعنی حوصله دارین دونه دونه تاپیکاتونو چک‌کنین ببینین چقد بازدید داش😐[/QUOTE

نود درصد بازدیدای یه تاپیک برا روز اولش میشه دیگع😐نیاز نیس چک‌ کنیم که 

بعدشم من کلا زیاد تاپیک نمیزنم

اصولا دنبالش نیستم 

چون تاپیک باز نمیزنم 

برمیگردع ب مطالب افسانع ایم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
2810