2777
2789
در مورد نفخم والا من رژیم گرفتم نفخش اصلا بهتر نشد. فقط حبوبات و سبزی خام نخورید بقیه چیزارو حتما بخورید. برا نفخش قطره ی پدی لاکت بدید من دادم خیلی بهتر شد. کلا پدی لاکت برای همه چی خوبه. قطره ی دایمتین دکتر داد اصلا اصلا تاثیر نداشت. و یه چیز مهم دیگه اینه که نفخ نی نیا دوره داره. سعی کنید رژیم نگیرید تا روده های نی نی عادت کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مادر شدن بگم.... حس میکنم قبل از امیر علی زندگی نمیکردم. حس میکنم بهترین روزای زندگیم روزاییه که اومده تو زندگیم و هر لحظه خدارو شاکرم. خانما تو بد قلقیای نی نی بهشون 4 قل آیه الکرسی و والعصر بخونین و فوت کنید به نظرمن رو نینی تاثیر داره آدم خودشم آرو میشه اگه بلند بلند بخونید که بهتر. خلاصه من امروز نت دارم کاش بیاید باتون بحرفم دلم تنگ شده بود والاااااا
سلام مامان فرفری ماشالله تو این یه ماه حسابی اوستا شدیا ممنون عزیزم بابت راهنماییات نیاک منم خیلی شکمو هستش دائم ممه میخواد و در حال مک زدنه 😁 زردیشم خداروشکر خوب شده ، مامان فرفری نینیت چند وقتش بود ختنش کردین؟
ماهی زیاد بخورین موثره. ممنون نسیم جون آره دیگه 😆 نینی 20 روزش بود نسیم یه نوزاد چندروزه آوردن فک کنم 10 روزش بود ختنه اش کردن اصلا متوجه نشد هرچی زودتر بهتر. البته دکتری که من پیشش رفتم کارش عالی بود مادر پیش بچه است موقع ختنه بهش شیر میده
اول به بچه مسکن میده و خوابالودش میکنه 45 دقیق صبر میکنه بعد بی حسی میزنه بعد از بی حسی میگه خم شو رو تخت و نینی رو شیر بده همونجور که مادر شیر میده بچه رو ختنه میکنه. البته من کمرم برید سینم درست نمیرقت تو دهنش نمیرسید بهش
سلام مامان فرفری ممنون/ از تجربه ها. افرین یه مادر مسیولیت پذیر و حواس جمعی. انشالله شیر منم زیاد بشه. من هنوز نمیدونم شیرم چه موقع کمه چه موقع زیاده و پر شده. البته وقتی سنگینه و سفت هست میگم خب پره.وقتی شل میشه میگم خالی شده. این دو تا رو یاد گرفتم. ولی نمیدونم چقدر طول میکشه که دوباره پر بشه.
اییریکا جون مرسی عزیزم من از اول خونہ خودم بودم مامانم تا روز ۱۰بود بعد رفت و روزا ابجیم پیشمہ از عصر بہ بعد تنا میشیم سہ تایی خلوت میکنیم تا شوھری میادو اگہ شب نق بزنن کمکم میکنہ
2810