2777
2789
ممنون فادل جان من به زور نمی کشم بعد از ده دقیقه خودش نمی گیره با این که هنوز شیر میاد دیگه اون یکى سینه رو میدم بعد از اینکه بیست دقیقه کامل خورد هنوز گرسنه هست و تا دو انس شیرخشک نخوره آروم نمیشه نمى دونم چرا سیر نمیشه
سلام مامانای گل به همتون تبریک میگم.من چند روزی نبودم و الان که اومدم دیدم همتون مامان شدین خیلی خوشحال شدم.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الیزا جان از قطره شیر افزا استفاده کن و تا جایی که میتونی بزار از شیر خودت تغذیه کنه. سینه اگه شیر داشته باشه با دو سه بار فشار دادن شیرش میپاشه.اگه اینطوری نممیشه غذاهای آبدار زیاد استفاده کن.سوپ و آش اگه هر روز واسه شام یا ناهار داشته باشی که عالیه. در ضمن استراحت کردن هم خیلی مهمه وووووووووووووووووووووووووووو یه نکته خیلی مهم اینه که هرگززززز به پشت دراز نکشین چون شیر از سینه برمیگرده و سریع خالی میشه. به پهلو دراز بکشین و استراحت کافی داشته باشی . غذاهای چرب شیر رو پر چرب میکنه و بچه رو تپلی اماااااا خودتونم به طرز فجیعی چاق میکنه.سعی کنین فقط و فقط چیزای آبکی زیاد بخورین. تپلی شدن نی نی مهم نیست.سالم بودن خودتون و نی نی مهمه.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
پس رابط میگیرم .
الیزا مبارکه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه.

فادل چه جالب توضیح دادی بهداشت هم همینها رو گفت .
و اما همچنان سینه ها زخم و نوک یکی پهن.

شیر خشک شبها هم میدین؟
چند بار شب از ساعت دوازده شب تا صبح بیدار میشن؟

دیشب چهار بار بیشتر بیدار شد .چون شیر خشک دادم. خابید.

زردی هم یکی پایین اومده.

امروز به دکتر گفتم برای یبوست دارو بده که باید بگیرم بخورم.
سلام مامی ھای گل .ائیریکا عزیزم مبارک باشہ تولد پسرت ایشاللہ سیر پدرمادرشہ و قدمش مبارک.برای زخم شدن نوک سینت ھم منکہ اصن نوک سینم زخم نشد پرستار توو بیمارستان گفت اگہ ھالہ قھوھ ای رنگ رو کامل دھن بچہ کنید امکان ندارھ زخم بشہ و با این روش سینہ کامل دھن بچہ س وھوا نمیرھ دھنش موقع میک زدن و شکمش الکی نفخ نمیکنہ منم ھمینجوری شیر دادم از اول و مشکلی نداشتم تاالان
منم فعلن شیر خودمو میدم اما حس میکنم زیاد سیر نمیشن ساعتشو نمیدونم من ھمش درحال شیر دادنم ماھان سیر میشہ ارمان گریہ میکنہ و باز ماھان.پسرای منم ۱۷ابان ساعت ۲دنیا اومدن شب قبلش حموم کردم و تا صبح ھمش میگفتم ینی پسرا چہ شکلی میش و دو ساعت تونستم بخابم صبح ھم نون پنیر گردو چایی شیرھ انگور صبحونہ خوردمو ۹رفتیم بیمارستان و۱۹منو ماھان اومدیم خونہ و ارمان موند بیمارستان و ۲۲اومد خونہ و دوروز بعدش بردم دکتر پسرارو و دکتر گفت ارمانو الکی دستگاح نگہ داشتہ بودن بہ ھمین سادگی چقدر کہ گریہ کردم من خداازشون نگزرھ
سلام دوستان. ممنونم نرگس جان خدا توانی بهت بده برای نگهداری دو تا نی نی .واقعن سخته. نرگس جان خونه خودتی نیروی کمکی داری یا تنهایی؟؟ دوستان شما توی اتاق یا خونه با بچه تنها میموید؟یا بچه داخل اتاق تنها باشه،؟
سلام ائیریکا جون چطوری نی نی ت خوبه؟ من که ننوی نیاک رو اوردم تو هال شبم خودم رو مبل میخوابم نیاک تو ننو چون شبا بیدار میشه دلم برا همسری میسوزه بد خواب نشه اتاق خودشم فعلا نمیخوابونمش
سلاااااام به همه ی مامانای گل و گلاببببب امیدوارم حال همگیتون خوب باشه الیزا جون نرگس جون نسیم جون و بلاخره آییریکا جونم مبارکتون باشه خیییلی خوشحال شدم. انشالله که تن همتون سالم باشه و زیر سایه تون بزرگ شن
دوستای گلم پیاماتونو خوندم. راجه به شیر و سر سینه. برای زیاد شدن شیرتون ماهی و آبگوشت بدون حبوبات و سوپ و مایعات فراوان و آب میوه ی طبیعی استفاده کنید. شیرتون رو حسابی پر بار میکنه مکمل لیدی میل هم عالیه طعم موزیش رو بگیرین. برای زخم سینه ام دوستا تحمل کنید تا خوب بشه ارزششو داره من جیغ میزدم. هر وقت نینی نخورد حتی اگه شده 5 دقیقه پماد بزنین.
من تا 1 ماه موندم خونه مامانم. الان 5 روزه خونه مادر شوهرمم. نینی رو هم سنتی ختنه کردم عالییی بود اصلا اذیت نشد و 4 روزه بخیه هاش افتاد خیلی ام تمیزه جاش.. تازه من بخاطر هوا ترسیدم باز بزارمش مریض بشه اگه هوا میخورد زودتر میفتادن.
شیرمم خیلی زیاده. نی نی ام فوق العاده حریص اینقد میخوره که رو دل میکنه و دو دفعه حسابی بالا اورد واسه همین دیگه نمیزارم یه دفه خیلی شیر بخوره. راستی پسرم تو 1 ماهگی 5 کیلو شده بود. موقع تولد 2850 بود😆حسابی لپ و غبغب درآورده. دوستا برارید نی نی تون هر قدر میخواد مک بزنه متخصص به من گفت تا 3 ماه بچه مدام باید پای سینت باشه تا شیرت زیاد بشه و بچه خوب وزن بگیره.شمام کم نیارین بزارین نی نی حسابی مک بزنه.
2810