2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من یه مشکلی داشتم مدتی دکتر هم میرفتم اما دیگه دکتر نرفتم و رژیم غذایی و دارو گیاهی و یه داروههای ساده میخورم.
روده تحریک پذیر عصبی و رفلاکس داشتم. نفخ یبوست داشتم. الان بچه ام خیلی اذیت هست.کوچکترین غذا میخورم نفخ میکنم بااینکه گیاهی مناسب شیردهی هم میخورم .
بچه نفخ و دل روده اش صدا میده. همش روده هش همزمان با من که دارم شیر بهش میدم .صدا میده.منم اخه دل روده ام خیلی صدا میده چکار کنم به نظر شما؟
دوباره دکتر برم؟ یا اگر تجربه دارید کمکم بدید
من شدید نفخ و یبوست دارم، دکترم گفت شبی دوتا قرص منیزیم با آب فراوان بخورم، یکم بهتر شدم اما نه خوب خوب، ولی روی دختر تاثیر خوبی داشته ارومتر شده ،اوایل دلش خیلی می پیچید و بی قراری می کرد ، اما الان هم با قرصای خودم هم قطره ای که دکتر به آنیتا داده ،خیلی بهتر شده بچم
سلام مامانا. خوبین؟ نینیای شمام سینه شون خس خس داره؟ آییریکا منم شکممو نبستم. اینجا گرم بود اصلا نمیتونستم ببندمش. اما فعلا 12 کیلو کم کردم و 4 کیلو دیگه مونده تا وزن قبل از زایمانم. شکم و پهلو دارم یکم. کاش زودتر آب بشن
سلام مامانای گل خوبین ھمہ ائیڑکاجون شکم ارمان منم کلی صدا میدھ میدونم کہ نفخ دارھ شدید یکشنبہ وقت دکتر دارھ ببینم دکترش چی میدھ بھش.درمورد شکم ھم من۱۰کیلو کم کردم اگہ بتونم ۴ کیلو دیگ کم کنم عالی میشہ من چون قبل بارداری شکم نداشتم و دوقلو شدن خیلی شکمم کش اومدھ بدجور طوری کہ اویزونہ شکم بند ھم بستم تاثیرننداشتہ.
سلام دوستان نرگس جان اینقدر بدم میاد مطب دکترها برم پر الودگی . بیشتر نگران میشم مریضی به بچه خدایناکرده انتقال بدن..یه تهویه درست حسابی هم نیست. همه جا هم کیپ میکنن. خلاصه منم دکتر برای این موضوع نبردم. مامان فرفری منم کمربند درست حسابی نبستم. وزن کم کردم . اما نمیدونم چقدر. خس خس یعنی نفس کشیدن صدا دار ؟
2810