2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آئیریکای عزیز اگه خون نمباد سینت مشکلی نداره منم اشکم در میومد سینه رو میگرفت زخم بود ولی باید بیشتر بخوره تا سینه خوب بشه مال منم الان بعد 26روز هنوز درد داده ولی نی نی باید شیر بخوره
خداجونم خیلی ممنونم بابت فرشته ای ک به من دادی
من از اول شیرخشک رو با شیشه دادم خداروشکر ک تا الان مشکلی نداره
برا شیرخشک هم از یه دکتر داروساز اشنا پرسیدم گفت در حال حاضر اپتامیل در کیفیت اوله بعدشم نان
خداجونم خیلی ممنونم بابت فرشته ای ک به من دادی
سلام بچه ها.به همه تون تبریک میگم که مامان شدین والان دیگه نی نی های نازتونو بغل میکنید خداروشکر. دوستان پسر من موقع دفع مدفوع(گلاب به روتون)خیییییلی بهش فشار میاد.قرمز میشه،گریه اش میگیره،پاهاشو جمع میکنه تو شکمش،شکمش سفت میشه...بعد از کلییییی زور زدن و این حالتا،مدفوعش زرد رنگ و دونه دونه است و آبکی... حالا سوال من اینه،کی میدونه علتش چیه؟به نظرتون دلیلش قطره آ+د که میخوره نیست؟پسرم الان 21 روزش تموم شده.و حدودا 9 روزه که اینجوریه.اما قطره رو 11 روزه که میخوره... هرکی میدونه راهنمایی کنه لطفا😊😊😊
نگین جان . زحم شدن به این صورته که سیاه شد قسمتهایی از نوک. و در حال پوسته شدن اون سیاها. اینها داخل دهنش بره مشکلی و خطری هست؟ خون که جاری نشد .اول قرمزی زیاد بعد سیاه و ظبر. انگار تمایلی هم نداره ازش بخوره . فادل جان ممنوم عزیزم .من این مورد اطلاعی ندارم .ولی جمع شدن پا قرمز شن صورت بعد چند روز که میخان مدفوع کنن . علاییم کولیک هست.
سلام دوستان من هم ١٣ آبان سزارین شدم منم خیلى با شیر دادن مشکل دارم اولش که اینقدر نوک سینم داغون شد که ازیکیش خون میومد دو روز از اون یکى شیر ندادم پماد هیدردرم استفاده کردم خیلى بهتر شد الان هم که نوزده روز میگذره شیرم بچه رو سیر نمى کنه با تجویز دکتر نوزادان شیر خشک کمکى شروع کردم
الیزا جون شما سعی کن هر دفه بچه رو فقط از یه سینه سیر کنیچون شیر مادر دو قسمت داره.بخش اولش آب و دوم چربی.اگه شما بخوای از هردو سینه شیر بدی نی نی فقط آب به بدنش میرسه و چربی که قراره سیرش کنه بهش نمیرسه.پس اول خوب خوب از یکی سیرش کن بعد اگه باز خواست از اون یکی سینه ات شیرش بده. .معمولا 10 تا 15 دقیقه هر دوره شیردهی طول میکشه اما هیچوقت سینه رو به زور از دهن نی نی نکش بیرون.
2810