2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهل روز پیش نامزدی دا داشم و گودبای پارتیش بود که چند سال بود اقدام کرده بود برا خارج رفتن و دکترا گرفتن بابام رفت خرید و بعدش هم رفته بود مسجد و از اونجا بردنش بیمارستان فکر کنیم تصادف کرده چون ضربه مغزی و خونریزی مغز
من برم خدا بهتون صبر بده مخصوصا به مادرت محل کارم هستم اینجا که تایپ میکنم گریم میاد الان میگن با شوهرش حرفش شده این دختره بهت درخواست دوستی دادم منو شما هم دردیم
سلام دوستان خدا رحمت کنه باباهاتونو منم نزدیکه 1 ساله بابامو خیلی زود و ناگهانی از دست دادم صبح حالش خوب بود رفت سرکار ظهرخبر دادن که سکته قلبی کردو از پیشمون رفت... هنوز باورم نشده هنوز از یاد آوری تشییع جنازش عذاب میکشم تو تمام لحظات زندگی به یادشم و از نبودش غصه میخورم روحشون شاد
**السلام علیک یا ابا عبدالله** براى شادى روح همه باباها و باباى مهربون من* اللهم صل على محمد و آل محمد*
سلام بچه ها. خیلی براتون ناراحت شدم. خدا امواتتونو رحمت کنه. منم 6 سالم بود مادرمو از دست دادم، 22 سالم بود برادر جوونمو از دست دادم. الانم 4 ماهه پدر نازنینمو از دست دادم. هیچ خواهر و برادر دیگه ای هم ندارم. خیلی تنهام
منم پدرم و 14 فروردین امسال از دست دادم...سرطان وما وقتی متوجه شدیم که حیلی دیر شده بود از وقتی که ما فهمیدیم تا زمانی که بابام رفت فقط 3 هفته طول کشید ...من همیشه فکر میکردم اگه عزیزت ناگهانی فوت کنه یعنی جوری که دردورنجش و نبینی بهتره...اما الان با خوندن کامنت بعضی دوستان فهمیدم که نه
منت خدای را عز وجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت، هر نفس. که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات،پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب
2810