2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4434009 بازدید | 117674 پست
ارع اولش خیلی خوشحال بود الان خرجا روش فشار اورده 😂 تکونشو الان نمیشه حس کرد که میگن اندازه گلابیه ...

واییییی مثل شوهر من😂😂😂میگن مای بی شده ۲۰۰چیکار میکنیم حداقل تو ی ماه ۴ ۵ بسته میرع😂😂 رفته ماشین کنترل دار خریده شوهرم۱۰میلیون میگه از الان میگیزم بعدا خاستنی گرون میشه😂😂😂😂😂جفتم قدامی تا اینجا طبیعی پیش میره ولی من سزارین برمیدارم میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی مثل شوهر من😂😂😂میگن مای بی شده ۲۰۰چیکار میکنیم حداقل تو ی ماه ۴ ۵ بسته میرع😂😂 رفته ماشین ...

یا خدا ۱۰ میلیون اقا شما پولدارین 😂😂 منم جفتم قدامیه و سرویس چوب بچم شد ۸ میلیون اسباب بازیم واقعا انقدر گرون نمیخرم من ترجیحم اینه واسه ایندش پس انداز کنیم😁 

کسایی ک حامله هستین مبارک باشه مامان شدنتون ایشالا بسلامتی

میشه لطفا بگین علائم بارداریتون اولا چطور بود چطور فهمیدین باردارین من سه روز تاخیر دارم الان پاهام از زانو پایین درد و پنج روز همش حس پریود شدن دارم حتی نوار هم برداشتم ولی نمیشم زیر شکمم یهو درد میکنه روزه هستم برا همین حالت تهوع هم دارم شدید ولی میگم شاید گشنم از اون باش حالت تهوع

بی بی چکم در دسترس ندارم متأسفانه بنظرتون حاملم لطفا جواب بدین چند روز اعصابم خورد از حالت هام معده درد هم دارم و بعضی وقتا اسهال

سلام خانوما 

امروز بی‌بی چک زدم مثبت بود رفتم‌ازمایش دادم فردا جوابشو میدن 

حالا خودم جدیدا یه کوچولو سردم بشه سریع گلوم عفونت میکنه الانم سینم یجوریه و خلط دارم کسی تجربه ای در این خصوص داره که به بارداری ربط داره یانه

کسایی ک حامله هستین مبارک باشه مامان شدنتون ایشالا بسلامتی میشه لطفا بگین علائم بارداریتون اولا چطو ...

ان شاالله بارداری عزیزم بی بی چک زدی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام خانوما  امروز بی‌بی چک زدم مثبت بود رفتم‌ازمایش دادم فردا جوابشو میدن  حالا خودم جد ...

بی بی چک نود درصد درسته.نه عفونت گلو ربطی ندارع مخصوصا که اولشی.فقط سرخود چیزی نخور برو‌دکتر

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اوایل دوغ دوست داشتم الان لیمو ترش و لواشک ولی در کل همه چی میخورم فقط ترشی بیشتر دوست دارم تو چی؟

سلام،مثل منی که،منم اوایل دوغ و چیزای شور دوست داشتم،الان چیزای ترش،من هفته سیزدهمم،خورد به تعطیلات،برای هفته دیگه وقت دکتر گرفتم برم غربالگری بنویسه برام.