2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436044 بازدید | 117674 پست
سلام عزیزم منم یکی دو هفته بعد تو فهمیدم باردارم من الان دقیقا ۱۱ هفتمه من ۲۲ فروردین میرم برای تعیی ...

واییییی سلام عزیزم چه خبر خوشی دادی دیدی بهت گفتم حس میکنم بارداری تو گفتی نه خوشحال شدم واقعا منم تو سه ماه هستم۱۱هفتمه بعد عید فطر میرم منم ویار چی داری

واییییی سلام عزیزم چه خبر خوشی دادی دیدی بهت گفتم حس میکنم بارداری تو گفتی نه خوشحال شدم واقعا منم ت ...

اوایل دوغ دوست داشتم الان لیمو ترش و لواشک ولی در کل همه چی میخورم فقط ترشی بیشتر دوست دارم تو چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییییی سلام عزیزم چه خبر خوشی دادی دیدی بهت گفتم حس میکنم بارداری تو گفتی نه خوشحال شدم واقعا منم ت ...

گلم بعد عید فطر دیره برای سنوی ان تی که برای ناهنجاری هست تا ۱۳هفته و ۶ روز فقط میتونی بری بخاطر اینکه اون موقع مایع دور جنین بیشتره بنظرم غربالگری اول جنین رو حتما برو

اوایل دوغ دوست داشتم الان لیمو ترش و لواشک ولی در کل همه چی میخورم فقط ترشی بیشتر دوست دارم تو چی؟

واییییی عزیزم منم عاشق ترشی هستم فقط لواشک نگو میمیرم واسش ب شوهرم گفتم از سرعین واسم لواشک بخره😂

والله میگن ترشی پسره شیرین دختز مامانم هم ترشی دوست داره خیلی از شیرین بدش میاد منم همینطور

خخخخخ ای جان راستی تکون میخوره یا ن؟ شوهرت چیکار خوشحال شد  واس سحری بیدار نشدی ک😂

ارع اولش خیلی خوشحال بود الان خرجا روش فشار اورده 😂 تکونشو الان نمیشه حس کرد که میگن اندازه گلابیه الان ، جفتت قدامیه یا خلفی؟