|
مشاهده متن کامل بحث +
4436028 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
سلام عزیزم منم یکی دو هفته بعد تو فهمیدم باردارم من الان دقیقا ۱۱ هفتمه من ۲۲ فروردین میرم برای تعیی ...
واییییی سلام عزیزم چه خبر خوشی دادی دیدی بهت گفتم حس میکنم بارداری تو گفتی نه خوشحال شدم واقعا منم تو سه ماه هستم۱۱هفتمه بعد عید فطر میرم منم ویار چی داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واییییی سلام عزیزم چه خبر خوشی دادی دیدی بهت گفتم حس میکنم بارداری تو گفتی نه خوشحال شدم واقعا منم ت ...
گلم بعد عید فطر دیره برای سنوی ان تی که برای ناهنجاری هست تا ۱۳هفته و ۶ روز فقط میتونی بری بخاطر اینکه اون موقع مایع دور جنین بیشتره بنظرم غربالگری اول جنین رو حتما برو