2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440030 بازدید | 117674 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه😔

لیلی بیا فاطمه جان آزمایش داد مثبت بود.بی بی چکاش منفی می شد ولی اخری مثبت شد. lili_f70@

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
مبار ک باشه خیلی خوشحال شدم.😍😍😍

مرسی عزیزم ، این ماه خیلی غصه خوردم میگفتم نکنه تنبلی تخمدان گرفتم 🙈🙈 خداروشکر دیشب فقط مبگفتم خدایا سلامتی ازت میخوام دم خدا گرم واقعا 💓😘

عه😔

سلام عزیزم من همه بی بی هام منفی بود همش میگفتم برم دنبال روشای نازایی خیلی نگران شده بودم ۱۱ روز عقب انداختم 

این بی بی امروز صبح زدم ببینش تروخدا 😑😑 انگار نه انگار که امروز بهم جواب مثبت گفتن این بی بی چکا بدرد نمیخورن واقعا برو ازمایش بده اگه ۱۱ روز عقب انداختی من نذر ۱۲۴۰۰۰ هزار صلوات کردم واقعا رو هوا نذر کردم فک کردم نمیگیره 😅 حالا میشینم میفرستم 

سلام عزیزم من همه بی بی هام منفی بود همش میگفتم برم دنبال روشای نازایی خیلی نگران شده بودم ۱۱ روز عق ...

مارک بی بی چکت چی بود .برو دکتر حتما آزمایش تیترم بده.که‌بدونی چند هفته ای

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام به همگی  یک سوال  نزدیک پریودی میل جنسی زیاد بشه نشونه ی بارداری هست یا پریود شدن؟& ...

من همیشه یک روز مونده بود به پریودی میلم شدید میشد ،این ماه بااینکه ۱۱ روز عقب انداختم کلا میلم بالا رفته بود یعنی دلم درد میکرد ولی میل داشتم و ببخشید راحت میگم زودتر از همیشه ارضا میشدم بیشتر لذت میبردم امروز فهمیدم باردارم 

سلام به همگی  یک سوال  نزدیک پریودی میل جنسی زیاد بشه نشونه ی بارداری هست یا پریود شدن؟& ...

منم ماه قبل ۴ روز زودتر شدم و تابحال انقدر زودپریود نشده بودم ، الان ۱۱روز عقب انداختم

یونیتت بود ۳ تا بی بی چکام

تا حالا نشنیده بودم😁برا بارداری بعدیت مدیکور بخر🤣🤣

من دوهفته پیش چند روز خیلی اعصابم خورد بود و دل درد و کمر درد داشتم گاهی که خب حدس زدم تخمک گذاری هست 

چند روز بعدش یعنی چهارشنبه ی هفته ی قبل یک دفعه کنار نافم تیررررر کشید و با دل درد پریودی قاطی شد طوری بود که داشتم رانندگی میکردم دیگه گفتم ادامه دار شد میزنم کنار 

نیم ساعت درد داشتم دیگه خوب خوب شدم 😁 به این درد هم مشکوک شدم من نکنه برای لانه گزینی بوده 

من دوهفته پیش چند روز خیلی اعصابم خورد بود و دل درد و کمر درد داشتم گاهی که خب حدس زدم تخمک گذاری هس ...

احتمالش هست .من که قشنگ ماهی که باردار شدم خودم فهمیدم .با همین علامت تیر کشیدن