2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440303 بازدید | 117674 پست
[QUOTE=275365027]بله عزیزم ان شاا... که باردار میشی چون نشون دهنده ازادشدن تخمک .ولی اگه برات جنسیت ...

خواهش میکنم عزیزم🌺🌺🌺

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

یک سوال 

نزدیک پریودی میل جنسی زیاد بشه نشونه ی بارداری هست یا پریود شدن؟ 

دو دفعه هم هست که بعد رابطه تخمدانام و زیر دلم تیر میکشه

هفته ی پیش رو اصلا میل نداشتم من الان دوسه روزه میلم زیاد شده. 

ماه پیش 6روز زودتر پریود شدم 

ولی اگه قرار باشه طبق سیکل 30روزه بشم 3اسفند موعدمه. 

سلام به همگی  یک سوال  نزدیک پریودی میل جنسی زیاد بشه نشونه ی بارداری هست یا پریود شدن؟& ...

منم علائم شمارو دارم باید ۶اسفد پریود بشم الان یکسال اقدام هستم خیلی کلافه ام ببینم باردار شدم یا نه

منم علائم شمارو دارم باید ۶اسفد پریود بشم الان یکسال اقدام هستم خیلی کلافه ام ببینم باردار شدم یا نه

ان شاء الله باردار باشی 😃

من که نمیدونم کی منتظر باشم سیکلم 30روزه گاهی 28روزه هست 

دی ماه 9 شدم

بهمن 3شدم یعنی 6روز زودتر 

الان نمیدونم باید 9بشم یا 3😯

ان شاء الله باردار باشی 😃 من که نمیدونم کی منتظر باشم سیکلم 30روزه گاهی 28روزه هست  دی ماه 9 ...

ان شاالله شماهم همین طور البته این ماه داروهم استفاده کردم و طبق برنامه دکتر نزدیکی داشتم الان درد خفیف سینه هم دارم و گاهی هم درد پریودی شدید دارم باز خوب میشم 

البته من یه پسر ۵ساله دارم اما الان یکسال همسرمم جهشش کم بود تازه سه ماه هست داره دارو استفاده میکنه ...

منم بچه دارم ولی بدم نمیاد حامله باشم 

رابطه ی بدون جلوگیری هم روز سوم و چهارم بعد پریود داشتیم فقط

سلام به همگی  یک سوال  نزدیک پریودی میل جنسی زیاد بشه نشونه ی بارداری هست یا پریود شدن؟& ...

منم این ماه نزدیک پریود که بودم همون لحظه بعد رابطه درد شدید زیردلم میگرفت،خیلی شدید،بار اول که اینجوری شد هنوز نمی‌دونستم باردارم بعدم تست دادم و باردار بودم.الان بهتر شدم ولی یه چند روزی خیلی بعدش درد داشتم،البته ظرف سه چهار دقیقه خوب میشدم