2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440351 بازدید | 117674 پست
میشه آخرتی هفته هفتم

من که طاقت نداشتم هفته ششم رفتم صدا قلبش نتونست بذاره .ولی قبلش گفته بود نترس چون کوچیکه .حالا شما بذار هفته هفتم تموم شه یا توی هشت برو.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
میشه آخرتی هفته هفتم

اگه هم‌ از اونایی که استرس نمیگیرن همون دوشنبه برو .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استرس نمیگیرم،در کل نمی‌خوام دوبار برم،میخوام یه وقتی برم که صدای قلبشو بشنوم،در کل عجله ندارم

اگه درد یا خونریزی نداری اشکالی نداره 

سلام دوستان من تازه ثبت نام کردم تو نی نی سایت، کمی خوندم پیام های اینجارو،من ۶ هقته و ۵ روزمه،ولی ه ...

مبارکه آره برو

سلام دوست عزیز  من یه سوال داشتم میخوام یه با تجربه جوابمو بده ممنون میشم

بگو‌عزیزم اگه بلد باشم جوابتون‌میدم

من چند روز پیش ۱۴ سیکلم بود ترشح شفاف کش دار دیدم اگه ماه جدید همین روز نزدیکی کنیم یعنی باردا ...

بله عزیزم ان شاا... که باردار میشی چون نشون دهنده ازادشدن تخمک .ولی اگه برات جنسیت مهم نیست یه روز درمیون از پاکیت اقدام داشته باش که احتمال بارداریت بره بالا.

[QUOTE=275365027]بله عزیزم ان شاا... که باردار میشی چون نشون دهنده ازادشدن تخمک .ولی اگه برات جنسیت مهم نیست یه روز د ...[/QUOTE

خیلی ممنونم مهربون

ریپلیتون خیلی خوشحالم کرد 

تشکر که وقت گذاشتین و پاسخ سوالمو دادین 🌹💞