2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440561 بازدید | 117674 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکه واس منم دعا کن راستی منم من تو۴روز از موعدم گذشته بود زدم بی بی منفی بود میگن خیلی زود ...

من اصلا به بیبی چک اعتماد ندارم برو بتا بده من 7 روز گذشت رفتم بتا دادم روی 2 هزار و خورده ای بود 

عزیزم مبارکه واس منم دعا کن راستی منم من تو۴روز از موعدم گذشته بود زدم بی بی منفی بود میگن خیلی زود ...

ازمایش بتا اگه یک روزم گذشته باشم ها نشون میده بی بی چک فقط استرس میده بتا دیگه خیالت راحته اگه منفیه مطمئنه اگه مثبته هم همینطور کاذب نداره دیگه

دیشب بتا دادم و بالای 2هزار بود 😍❤️برا همتون دعا کردم تا جواب و دیدم 

مبارکه عزیزم به سلامتی❤️❤️

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام دو روز عقب انداختم هیچ علائم پریودی ندارم برعکس ماهای قبل

فقط عضلات شانه هامو گردنم و کتفم گرفته یکم هم سردرد

احتمال بارداری هست؟

و اینکه ماه قبل چار روز عقب انداختم بخاطر همین میترسم بی بی بزنم

ازمایش بتا اگه یک روزم گذشته باشم ها نشون میده بی بی چک فقط استرس میده بتا دیگه خیالت راحته اگه منفی ...

سلام عزیزم،خیلی خیلی مبارکت باشه،من الان دو روز از موعدم گذشته ولی چون ماه ششم اقدام هستم و هرماه خیلی خودمو اذیت کردم این ماه تصمیم گرفتم نه آزمایش بدم نه بی بی چک،اگه تا یه هفته پریود نشدم بعد،اما خب ده روزه سینه هام درد می‌کنه من همیشه چند روز قبل پریود سینه درد میشم،این ماهم جمعه پیش. صبح که از خواب بیدار شدم و دیدم سینه هام درد می‌کنه بغض اومد تو گلوم،گفتم این ماهم حامله نشدم،ولی دیدم شمام سینه درد داشتی،من نوک سینه م درد نمیکنه و حساس نیس،ولی کل سینه م به شدت درد میکنع،سینن درد شما چه شکلی بود؟آیا باید حتما نوک سینه هم حساس بشه؟من کلا علایم پریود رو‌دارم ولی هنوز نشدم

من اصلا به بیبی چک اعتماد ندارم برو بتا بده من 7 روز گذشت رفتم بتا دادم روی 2 هزار و خورده ای بود&nb ...

منم هنوز‌پریود نشدم ولی دل نمیکنم برم ازمایش خون بدم از امروز ۱۰روز گذشته هنوز نشدم فقط بعضی موقع ها شکمم‌درد میکنه اونم خفیف بعدام‌یکم بعضی مواقع حالت تهوع دارم

ازمایش بتا اگه یک روزم گذشته باشم ها نشون میده بی بی چک فقط استرس میده بتا دیگه خیالت راحته اگه منفی ...

اره از یکی پرسیدم گفت بی بی جک تو ۱۰روز نشون میده ولی ازمایش بتا ب قول شما میگه ی روزم گذشته باشه معلوم میشع