2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440701 بازدید | 117674 پست
علایم پریود داری یا ن من از دیروز خیلی بی حالم و از دیشب هم گاهی وقتا کمر درد میگیره

من هیچ علامتی ندارم،نه پریودی،نه بارداری،من معمولا علایم پریودیم شدیده،سینه درد و بزرگ شدن سینه ها و اعصاب داغوووووون😂این ماه این علائمو ندارم،ولی دل خوش نمیکنم بهش چون ماه قبلم علایم پریود نداشتم فکر کردم حامله ام،ولی پریود شدم،احتمالا به خاطر لتروزوله،ماه قبل و این ماه استفاده کردم،اگه این ماه نشد استفاده نمیکنم دیگه و میریم دکتر،اول شوهرم،اگه مشکلی از جانب اون نبود بعد خودم،البته همین و دوره لتروزول رو هم سرخود مصرف نکردم،دکتر تجویز کرده بود

من ماه سوم رفتم دکتر،گفت زود اومدی باید صبر کنی تا شش ماه بعد دنبال آزمایش و علت باشی،ولی حالا که اومدی دو ماه لتروزول پنج تا دونه مصرف کن و متفورمین بخور،ماه اول لتروزول رو‌خوردم،متفورمین نخوردم،ماه دوم هردورو‌خوردم،که این باشه،دیگه ببینیم این ماه گرفته یا نه😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شانزدهم که میشه یازده روز به‌موعدت

آره دیگه ۱۱ روز مونده به مونده ۷ روزم آمپول زدم روز ۱۳ پریودی . پریودام ۲۹ روزس شاید زودتر بشم تا ۱۴  باید بشم اون ماه هفدهم پری اومد همیشه دوروز جلوتر میشدم ولی ماه پیش یکروز جلوتر 

من ماه سوم رفتم دکتر،گفت زود اومدی باید صبر کنی تا شش ماه بعد دنبال آزمایش و علت باشی،ولی حالا که او ...

من که لتروزول مصرف کردم تو این دوماه  سیزدهم پریودی که رفتم سونو  واسه آمپول ی چند تا فولی داشتم سمت راست  ۲۱   به لطف این محرکا یدونه هم  کیست ۳ سانتی که اصلا سابقه نداشتم😁

همچنین گلم انشاااله دلت شاد میشه این ماه فقط کمی پهلو درد دارم کمر درد که همیشه هست ترشحاتم خیلی کم ...

من هیچ ترشحی ندارم😐از همین شک میکنم که حامله نیستم این ماهم.ولی پهلو درد داشتم دیشب پریشب،انشاالله که اینا علامت بارداریته عزیزم❤️

من که لتروزول مصرف کردم تو این دوماه  سیزدهم پریودی که رفتم سونو  واسه آمپول ی چند تا فولی ...

آره دیگه این‌ داروها باعث کیست میشن،انشاالله حامله میشی خلاص میشی،همین تاپیک رو بری اوایلش رو بخونی فکر کنم مال سال نود ایناس،همه دارن تلاش میکنن برای بارداری،بعد میری تو صفحه سوم میبینی ماه‌های بعد همه باردار شدن و الان بچه شوند مدرسه می‌ره😍خلاصه برای مام هست فقط انتظار سخته🥺

من هیچ ترشحی ندارم😐از همین شک میکنم که حامله نیستم این ماهم.ولی پهلو درد داشتم دیشب پریشب،انشاالله ...

لنشانه که بارداری من اون ماه که آی یو آی شدم ترشح داشتم مثل این ماه ولی انشالله که بارداری پهلو درد برای شما شاید علایم بارداریه ولی من حس میکنم واسه کیستی که دارمه

من ی دختر دارم ی پسر  این سومیه که میخام🙈 شما بچه اولته؟

آره اولیمه،خدا حفظشون کنه،پس خیلی بچه دوست داری که بازم اینهمه سختی می‌کشی برای بچه بعدی،من دوساله ازدواج کردم و پنج ماهه که تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم،انشاالله قسمتمون بشه اولی رو بیاریم،گاهی خیلی استرس میگیرم میترسم نشه🙁