2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440753 بازدید | 117674 پست
سلام عزیزم خوش اومدی ان شاالله به زودی انتظارت به سر می اد و مامان میشی😍

مرسی عزیزم،خیلی ممنونم برای دعای خوبت😍😍 انشاالله شمام نی نی گفت رو به خوبی و خوشی و سلامتی بغل بگیری❤️

مرسی عزیزم،خیلی ممنونم برای دعای خوبت😍😍 انشاالله شمام نی نی گفت رو به خوبی و خوشی و سلامتی بغل بگی ...

ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته که دلم میخواد زودتر بی بی چک رو انجام بدم😬ولی چون ماه‌های قبل اینکارو کردم و زودتر از موعد انجام دادم و تهش هم باردار نبودن،این ماه دیگه تصمیم گرفتم تا موعد پریودم صبر کنم،چون اگه باردار باشم روز موعد نشون میده،اگرم نباشم که چه زود بزنم و چه سر وقتش نیستم دیگه🙁

سلام،نه هنوز،موعد پریودم دوازدهمه،زوده هنوز

سلام منم موعدم روز دوازده هس و الان۸ ماه تو اقدامم و فروردین هم ی سقط داشتم انتظار خیلی سخته انشالله همه مامانا انتطارشون ب سر بیادودامنشون سبز بشه

البته که دلم میخواد زودتر بی بی چک رو انجام بدم😬ولی چون ماه‌های قبل اینکارو کردم و زودتر از موعد ان ...

مم این ماه لتروزول مصرف کردم آمپول هم زدم روز سیزده امروز ۷ روزه ده روز مونده به موعدم خیلی سخته انتظار ماه پیشم آی یو آی شدم نگرفت این دومین ماه اقداممه