2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4432886 بازدید | 117673 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من سربارداریم علائم هایی ک داشتم رو میگم امیدوارم ک تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم

من اقدام اولی بودم  از شب ده پری یکشب درمیون رابطه داشتیم تا 20پری درست دوهفته ب پری مونده بود که علائم هایی مثل سردرد گرفتگی عضله پا درد سینه و زیر بغل گرگرفتگی و بالارفتن دمای بدن گرفتگی بینی و نفخ شکم هرازگاهی کمردردهم داشتم ک سه روز به پری بی بی مثبت شد و لکه بینی شروع شد دقیق روز پری بی بی همون لحظه مثبت شد. 

سلام بچه های قدیمی و جدید من دوباره می‌خوام اقدام به بارداری کنم.هفته پیش سونو دادم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم. جالبه بگم براتون بارداری اول اصلا نمی دونستم وماه دوم سوم باردار شدم😁می‌خوام بگم توکلتون به خدا باشه اونایی که منتظرین تازه شوهرم واریکوسل داشت😂😂😂خودش می گفت با طب سنتی درمان کرده ولی مگه میشه واریکوسل شدیدداشته .اصلا نترسید استرس نداشته باشید و فقط توکلتون بخدا باشه منم ان شاالله بعد ترمیم دوتا دندونام و معالجه سینوزیت باید اقدام کنم البته یه سه ماهی میکشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام دوستان من ۴ مرداد پریود شدم اما چون تنبلی تخمدون دارم پریودیم منظم نیس الان ۱۱ شهریور من مدت سه روز فقط لکه بینی دارم میرم ادرار میکنم فقط میبینم دو بارم نوار گذاشتم اصلا کثیف نشد فقط روزای اول یه لکه کم روش بود زیر شکمم درد میکنه احساس میکنم زیر شکمم کشیده میشه سمت چپ راست شکمم درد میکنه سینه هام کوچیک شده وزنمم اومده پایین یهویی صبحا ک بلند میشم حتی ابم میخوام بخورم حالم میخواد بهم بخوره چندساعت هیچی نمیخورم میشه باردار باشم ممنون میشم ج بدید

سلام دوستان من ۴ مرداد پریود شدم اما چون تنبلی تخمدون دارم پریودیم منظم نیس الان ۱۱ شهریور من مدت سه ...

شما باردار بودین؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ولی خیلی حالت تهوع دارم معده درد دارم احساس میکنم همه چیم ریخته بهم 

یه بار دیگه بی بی چک بزن امید به خدا .شما سونو داخلی دادی