2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4433196 بازدید | 117673 پست
باردار بودید؟؟؟

سلام. والا هنوز پریود نشدم. فقط دیروز چند قطره قهوه ای رنگ داشتم. الان 6 روزه تاخیر دارم . سه روز پیش هم دل درد شدید داشتم. الانم کمر درد شدید.بیبی چک هم نزدم آخه پریودام نامنظمه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من منتظر نی نی ام،من یکی دو هفتهه ک سینه هام تیر میکشه و بعضی وقتا زیر دلم خفیف تیر میکشه،الانم دوروز مونده ب پریودم ولی علائم پریودم ندارم(قبلنا میخاستم پریود شم زیر دلم و کمرم و سرم درد میکرد و بی حوصله میشدم)ولی الان اصلن ندارن،ترشحات سفید رنگم دارم،گیج شدم ک چیه؟!

سلام دوستان میشه کسی منو راهنمایی کنه 

من ۳ ماه اقدامم این ماه هم دکتر رفتم و دارو داد بهم و اوکی شدم و گفت که تخمدانات تحریک شدع و .... بعد من ۱۸ تا الان که ۲ دی هستیم اقدام بودم حالا ۵ روز دیگه موندع به پریودیم الان کمر درد دارم و خسته ام و کسل و دوست دارم هی دراز بکشم و حال هیچی رو ندارم زیر دلم دوباری تیر کشیده که تا حالا این تیر کشیدن رو تجربه نکردم تست هم زدم ولی منفی بوده البته ۳ روز پیش الانم خیلی منتظریم ایا باردارم ؟؟؟؟؟

من اصلا دارویی مصرف نمیکنم 2 ماه اقدام کردیم

انشا.... زود نتیجه میگیری تا 6 ماه اگر خدایی نکرده نشد دارو بخور

برا من ک دارو هم فایده نداشت و پیاز معجزه کرد

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

دوستا
من 12 روز پیش آمپول اچ سی جی زدم، و الان با توجه به اینکه نمیدونم دقیقا چقدر بعدش تخمک گذاری کردم نمیدونم هم کی پریود میشم ولی حالا شما 4 روز دیگه در نظر بگیرید.
از روزی که آمپول زدم تا 8 روز دردی زیر دلم بود که واقعا زیاد بود، البته جالبه که سمتی که تخمک غالب داشتم این درد نبود بلکه سمت برعکس بود، این درد 4 روزه تموم شده و جاش گهگاهی درد پریود میومد و میرفت مخصوصا شبا موقع خواب، الان از دیشب هیچ دردی دیگه ندارم جز یه درد خیلی خیلی ضعیف ریز توی شکمم که اصلا قابل اعتنا نیست.

واقعا ناامید شدم میگم اینهمه درد یهو فروکش کنه یعنی این ماهم هیچی!!!

طلوع کن.....................................

سلام بچه ها،من این ماه از سوم پری تا هشتم پری لتروزول مصرف کردم،سه تا اچ تم جی زدم روز ۱۳ پری اچ سی جی زدم،یه شب در میون اقدام،الان یه هفته مونده به پری به شدت تنگی نفس گرفتم،هیچ علامت دیگه ای هم ندارم ممکنه به بارداری ربطی داشته باشه؟؟

سلام دوستان

من پریودام تقریبا نامنظمه،این ماه منظم روزی نیم ساعت ورزش کردم و از عرق فراسیون استفاده کردم...

مها های قبل ۲،۳روز مونده به پری سینه م پر میشد و دردمیکردولی ،این ماه تقریبا۱۴روزه سینه م پرشده سفت شده و دردمیکنه فردا هم موعدپریودمه...

توروخدا رهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم،ینی حامله م

۴سال اقدامم😔😭