2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4433194 بازدید | 117673 پست
ای جان دلم توکلت به خدا باشه حتما یه صلاحی توشه ان شاا... زود بارداری بشی و بیای اینجا خوشحالمون کنی ...

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی بهم جواب دادی هنوزپری نیومده و بعداون بی بی منفی.یکی هاله داشت دوخط کمرنگ ولی بعدی منفی منم دیگه بی بی نذاشتم وامادرد دارم خیلی دیروز یه آن ترشح داشتم خیلی ولی بعدتمومشد یعنی چی شده زیردلم دردمیکنه تخمدونام تیرمیکشه خیلی حالم بده عزیزم 

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی بهم جواب دادی هنوزپری نیومده و بعداون بی بی منفی.یکی هاله داشت دوخط ک ...

عزیزم علایم بارداری و پریودی خیلی شبیه همه ولی من خودم یه هفته قبل موعد زیر دلم تیر می کشید خفیف .بی بی چکم نود درصد درست نشون می ده . 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم علایم بارداری و پریودی خیلی شبیه همه ولی من خودم یه هفته قبل موعد زیر دلم تیر می کشید خفیف .بی ...

سلام عزیزم.ممنون آره قبلا هربار.که باردارمیشدم علائمش روداشتم تازه بدون داروهم بود امااینسری که میدونی گفتم برات چی شده وهنوز من بیچاره پریودنشدم وبی بی منفی.فقط دوروزه نوک سینه فقط نوک سینه هام بدجور ببخشید خارش داره طوریکه اذیت میشم خیلی ناراحتم این دیگه چیه موندم میگم نکنه آمپولا برای من جای بارداری کیست شدن راستی پروژسترون هم زدم فکرکنم ۴ روزی میشه ولی هیج خبری نیست الان شرایط دکترو ندارم چکارکنم بنظرت اگرپری نیومد کیست بودچی؟؟ ممنونت میشم راهنمایی کنی. 

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
سلام عزیزم.ممنون آره قبلا هربار.که باردارمیشدم علائمش روداشتم تازه بدون داروهم بود امااینسری که میدو ...

قبلا هم باردار شدی .یعنی سقط داشتی؟چقدر عقب افتادی .شاید تاثیرات آمپول بلاخره رو هورمونها تاثیر میزارع

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
قبلا هم باردار شدی .یعنی سقط داشتی؟چقدر عقب افتادی .شاید تاثیرات آمپول بلاخره رو هورمونها تاثیر میزا ...

عزیزم امروز پریود شدم بعد۲۵.۲۶ روز تاخیر اماخونش فعلا سیاهه.آره عزیزم من ۳بارسقط کردم ۶و۸هفتگی.حتی پری با تاخیر.البت قبلا پریودبا تاخیر داشتم امانه اینقدر زیاد من چون هم لترزول وکلومیفن خوروم هم آمپول زدم امید داشتم که حتماباردارمیشم الانم درد دارم زیاد.نمیدونم الان اینسری چکارکنم فعلا شرایط دکتر رفتن نیست برام.ممنون ازپیامت خیلی لطف کردی خدا نگهدار خودت وعزیزانت باشه عزیزم

عزیزم امروز پریود شدم بعد۲۵.۲۶ روز تاخیر اماخونش فعلا سیاهه.آره عزیزم من ۳بارسقط کردم ۶و۸هفتگی.حتی پ ...

اخی عزیزم حتما خیلی درد کشیدی من مطمینم دیگه اینبار ان شاا... بارداری موفقی تجربه می‌کنی .دکتر علت سقط فهمیده چون خیلی مهمه.من دوستم دوبار سقط داشت آخر دکتر فهمید که علتش یه هورمون بود تو خونش که زیادی بود انگار بارسوم دیگه خدا بهش نی نی داد ان شاا... شمام به زودی دامنت سبز میشه

بچهامن۸روز ب پری مونده هیچوقت براپریدتهوع نداشتم ماه قبل داشتم ک پرید شدم این ماه ازصب دارم از دیروزدلگرفتگی گریه ناراحتی ک همیشه دارم احساس دفع پرید دارم ولی خبری نیست

نوک سینم هیچوقت براپرید درد نداشته الان دست میزنم خفیف درد داره زیر دلم از ۵روز پیش درد داره میگیره ول میکنه امروز دردش بیشاره

بیبی زدم منفی بود😣😣😣😣

سلام دوست عزیز شما اونموقع بارداربودی من علائمی ندارم تاخیردارم ولترزول خوردم و اچ سی زدم بی بی هم م ...

سلام عزیزم منم مثه توهم لتروزول خوردم و اچ سی جی زدم الان دوهفتس کمردرد شدیددارم،گاهی دل دردم میگیرم،سینم تیر میکشه و خیلی بی حوصلم...بی بی زدم منفی شد...هنوز موعد پریودم نیومده امروز ۲۶سیکلم ....نمیدونم باردارم یا نه انشاءالله که هردومون باردار باشیم

سلام به همگی من سه روز مونده به موعد پری این ماه آی یو آی کردم و قرص لتروزول و آمپول fsh مصرف کردم و بعد از آی یو آی دکتر بهم شیاف پروژسترون داده الان چند روزه علائم پری دارم و دل و کمر و پاهام حالت درد و غش داره و تخمدان هام خفیف تیر میکشن به نظرتون عوارض شیاف هست و حامله ام یا می‌خوام پری بشم کسی بوده این علائم رو داشته باشه؟

ممنون میشم هرچه زودتر تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین🌹🙏🏻

سلام به همگی من سه روز مونده به موعد پری این ماه آی یو آی کردم و قرص لتروزول و آمپول fsh مصرف کردم و ...

سلام خانمی خوبی؟

من دقیقا الان تو شرایط ماه قبل شما هستم. منم آی یو آی کردم. از اولش هم درد های شکم و کمر داشتم که کمتر شده. الان روز 24 پریود هستم ولی زیر دلم یه جوریه انگار دارم پری میشم. خیلی ناامیدم.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
سلام خانمی خوبی؟ من دقیقا الان تو شرایط ماه قبل شما هستم. منم آی یو آی کردم. از اولش هم درد های شکم ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبی 

من آی یو آیم منفی شد و پریود شدم

شما مشکلتون چیه و بار چندم هست آی یو آی میکنید؟

کجا انجام دادین؟