2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4433722 بازدید | 117674 پست
سلام دوستان من پریودام تقریبا نامنظمه،این ماه منظم روزی نیم ساعت ورزش کردم و از عرق فراسیون استفاده ...

بعضی وقتام تخمدان راستم دردمیکنه و تیرمیکشه 

و یکم هم علائم پریودی دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما

من روز پاک شدم و شبش حین نزدیکـ ـی کانـ ـدوم پاره میشه(جنسش مزخرف بود) و سریع میشورم بدنم رو، فرداش تو دسشویی میبینم لباسم اندازه خییییلی کم خونـ ـی شده

ولی دقیقا 24 ساعت درد دهنه رحم داشتم و داخل واژ نم تیر میکشید جوری که شب نتونم بخوابم

بنظرتون ممکنه باردار باشم؟؟ میدونم که وقت تخمک‌گذاری نبوده چون دوره ام 35 روزس، پریودیم 6 روز کامله( این خونریزی روز هشتم دوره بوده 

23سالمه

اصلا علائم از هفته چندم شروع میشه؟ 

الان روز نهم دورمه

من ی روز مونده ب موعد استرس دارم. دهنم تلخ شده. دل و کمر درد خفیف دارم 10 روز هم هس پستان درد شدید د ...

سلام دوست عزیز شما اونموقع بارداربودی من علائمی ندارم تاخیردارم ولترزول خوردم و اچ سی زدم بی بی هم منفی خیلی نگرانم دعام کن منم دعامیکنم حاجترواشی

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
ایشالله همه کسایی ک منتظرن مامان بشن طعم بیخوابی شبانه رو بچشن 😂😂😂😂😂

سلام نمیدونم هنوز اینجاسر میزنی یانازدونه تموم وقتتو گرفته من کل تاپیک رو خوندم دیگه آخراشم اومدم بگم دعام کن محتاج دعاتونم یه حسی دارم دوستان دعاکنن منم مادرمیشم چند دوره لترزول وکلومیفن اما... والانم دو دوره هست که اچ سی هم زدم ۶موعدم بود بی بی دوبار منفی هیچ علائمی ندارم جز دردپریودی توروخدا دعام کن دوسداشتم برات پیام بزارم ایشالا ببینی بخونی وجواب بدی 

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
ای جووونم قوربونت گلم.زود میگذره ان شاا... به خوبی و سلامتی. تو این روزا بارداری خیلی دعا کن همگی مخ ...

سلام الی جون من تموم صفحات روخوندم ودیگه آخراشم من بجای تک تک اون خانمایی که بهشون جواب میدادی تشکرمیکنم الهی خدا نگهدار خودت وعزیزانت باشه ریحانه جون خوبه ازطرفم ببوسش من سقط داشتم الانم دوماهه لترزول وکلومیفن خوردم واچ سی زدم الانه ۶ موعدم بود نشدم هیچ حسی ندارم سینه هام قبلنا دردمیکرد و بارداری اولم ودومی ولی الان اصلا فقط دردپریودی و تیرکشیدن تخمدان بی بی دیروز منفی خیلی دعام کن من دوسداشتم بهت پیام بدم ممنون میشم دعاکنی دلم بدجورشکسته

[QUOTE=7025458]سلام بچه ها من همیشه پریود منظم داشتم و هر ماه دو سه ر.وز جلو انداختم ولی این ماه شش روزه عقب افتاده ...[/QUOT

سلام عزیزم احتمال زیاد کیست داشته باشی یا تنبلی تخمدان چون خودمم اینجوری هستم ... البته داروهای هورمونی هم تاثیر دارن 

سلام الی جون من تموم صفحات روخوندم ودیگه آخراشم من بجای تک تک اون خانمایی که بهشون جواب میدادی تشکرم ...

ای جان دلم توکلت به خدا باشه حتما یه صلاحی توشه ان شاا... زود بارداری بشی و بیای اینجا خوشحالمون کنی .فقط باید استرس نداشته باشی این دارو ها فقط در صورت بی خیال بودن جواب میده.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده