|
مشاهده متن کامل بحث +
4434024 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
از پریودت بگذره اگه باردار باشی نشون میده عزیزم من همون روز که باید پریود میشدم زدم و مثبت شد
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدارو شکر ... به امید خدا بارداری عزیزم .. وقتی اینجا خبر بارداری یکیو میخونم به همون اندازه که خودم باردار بشم خوشحالم میکنه
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
امروز زدم منفی شد تمام علامتایی هم ک داشتم دیگ ندارم
ای بابا
ایشالله همه کسایی ک منتظرن مامان بشن طعم بیخوابی شبانه رو بچشن 😂😂😂😂😂
وای گل گفتی من تا نزدیکای سه ماهگی پوستمکنده شد تا صبح بیدار بودم عینهو جغد.اما حالا دیگا خوب شده ۱۲ تا ۱ میخوابه پنج صبح ام بیدار میشه شیر میخوره باز میخوابه.
بچه شما چطوره شیر خودتون میخوره ؟
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
وای گل گفتی من تا نزدیکای سه ماهگی پوستمکنده شد تا صبح بیدار بودم عینهو جغد.اما حالا دیگا خوب شده ۱ ...
اره عزيزم منم بيخوابي ميكشم شبا از عصر تا دوازده شب تقريبا ميخوابه و از دوازده تا هفت صب بيداره چند شبه اينجوري شده همش ب خودم ميگم ميگذره اين روزا 😂😂😂😂😂هفت ك ميخوابه من دو ساعت ميخوابم و بيدار ميشم ب كاراي خونه برسم
گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...