2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4434024 بازدید | 117674 پست
عزیزم داشتم میچرخیدم این مطلبو دیدم گفتم بذارم واست کیف کنی 

سلام عزیزم امروز موعدم هس هنوز پریود نشدم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
فردا شاید بزنم شوهرم میگ ی هفته صبر کن نخوره تو ذوقت منم میترسم منفی بشه

از پریودت بگذره اگه باردار باشی نشون میده عزیزم من همون روز که باید پریود میشدم زدم و مثبت شد 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدارو شکر ... به امید خدا بارداری عزیزم .. وقتی اینجا خبر بارداری یکیو میخونم به همون اندازه که خودم باردار بشم خوشحالم میکنه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

راستی سردردت کدوم قسمت سرته؟

خدارو شکر ... به امید خدا بارداری عزیزم .. وقتی اینجا خبر بارداری یکیو میخونم به همون اندازه که خودم ...

قربونت برم عزیزم 😘 ولی هنوز مطمئن نیستم چون بی بی چک نزدم گذاشتم چندروز بگذره بعد بزنم خدا کنه مثبت بشه

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

دیشب سرم درد اومد چون از ظهرش هیچی نخورده بودم شبم فقط یکم پسته و بادوم خوردم سردرد شدم وسرگیجه بهم دست داد الآنم حس میکنم سرگیجه دارم

عزیزم عکس چشمم رو گذاشتم تو تاپیکم میتونی از رو چشم بفهمی؟

از پریودت بگذره اگه باردار باشی نشون میده عزیزم من همون روز که باید پریود میشدم زدم و مثبت شد 

امروز زدم منفی شد تمام علامتایی هم ک داشتم دیگ ندارم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
امروز زدم منفی شد تمام علامتایی هم ک داشتم دیگ ندارم

ای بابا 

خانوما چه خبر کیا باردار شدن ؟

ثریا جون چطوری 

خبری ازت نیست چندماهت شد ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خانوما چه خبر کیا باردار شدن ؟ ثریا جون چطوری  خبری ازت نیست چندماهت شد ؟

ایشالله همه کسایی ک منتظرن مامان بشن طعم بیخوابی شبانه رو بچشن 😂😂😂😂😂

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
خانوما چه خبر کیا باردار شدن ؟ ثریا جون چطوری  خبری ازت نیست چندماهت شد ؟

سلام عزیزم خوبم 

خوبی فدات شم؟!

نی نی گلمون در چه حالیه؟!

فدات هفته ۱۹ هستم

جنسیت هم مشخص شد دخمله 😊🙃

خدایا بابت همه چیز شکر. عاشق همسرم و دخترم هستم.
ایشالله همه کسایی ک منتظرن مامان بشن طعم بیخوابی شبانه رو بچشن 😂😂😂😂😂

وای گل گفتی من تا نزدیکای سه ماهگی پوستم‌کنده شد تا صبح بیدار بودم عینهو جغد.اما حالا دیگا خوب شده ۱۲ تا ۱ میخوابه پنج صبح ام بیدار میشه شیر میخوره باز میخوابه.

بچه شما چطوره شیر خودتون میخوره ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزم خوبم  خوبی فدات شم؟! نی نی گلمون در چه حالیه؟! فدات هفته ۱۹ هستم جنسیت هم مشخص ش ...

ای جانننم پس تا نیمه راهو رفتی .ان شاا... به سلامتی این راه تاآخر بری. خیلی مواظب خودت باشه .

دخمل خیلی خوبه همچین جای خودشو باز میکنه که نمی دونی. ان شاا... همه ی کسایی که منتظرن دامنشون سبز شه .و طعم شیرین بچه رو بچشن.

وای گل گفتی من تا نزدیکای سه ماهگی پوستم‌کنده شد تا صبح بیدار بودم عینهو جغد.اما حالا دیگا خوب شده ۱ ...

اره عزيزم منم بيخوابي ميكشم شبا از عصر تا دوازده شب تقريبا ميخوابه و از دوازده تا هفت صب بيداره چند شبه اينجوري شده همش ب خودم ميگم ميگذره اين روزا 😂😂😂😂😂هفت ك ميخوابه من دو ساعت ميخوابم و بيدار ميشم ب كاراي خونه برسم 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...