2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4437289 بازدید | 117674 پست
ممنون عزیزم.اما بعد از ده دقیقه معتبر نیست، اما صبر کن اصلا عجله و استرس نداشته باش ان شاالله به زود ...

قربونت انشالله امروز ک پریود نشدم ولی لگن و کمرم درد خفیف دارن.حالت تهوع و حس سرگیجه رو دارم هنوز.تا شنبه صبرمیکنم اگ پریود نشدم‌میرم ازمایش میدم

سلام دوستان از بچه های قدیمی نی نی سایت کسی هست؟

منم ب لطف خدا روز عید فهمیدم باردارم و ۶هفته هستم لطفا برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین هرکی میخونه

مرسی خاله ها انشالله قمست همه منتظرا❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان از بچه های قدیمی نی نی سایت کسی هست؟ منم ب لطف خدا روز عید فهمیدم باردارم و ۶هفته هستم ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی مبارک باشه تیک بارداریتم بزن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام کسی هست کمکم کنه‌؟ من اینماه 3 روز پریودیم عقب افتاد. بعدم لک بینی و خونریزی رقیق خیلی سبک داشتم از پریودیهای دیگم خیلی کمتر بود .دسشوییم میرفتم اصلا هیچی نمیومد ازم....بعد 6 روزم الان پاک شدم. ولی هنوز زیردلم و‌کمرم درد میکنه خیلی ...بنظرتون من باردارم؟؟؟ بی بی چک هم زدم منفی بود

سلام دوستان من پریودام نامنظم هست باید قرص دوفاستون بخورم تا پریود بشم این ماه دکتر گفت تخمکام ضعیفه بخاطر اون مکمل فریتل اید داد ولی الان ۴ روز از پریودم میگذره و نشدم روز اول تاخیر بی بی زدم منفی بود علایم خاصی ندارم سینه هام حساس نیستن 

ففط خیلی خستگی و خواب الودگی دارم تغییر توخلق و خوخیلی بیش از حد دارم کمردرد و لگن درد امونمو بریده به نظرتون زود بی بی زدم؟؟؟ یا منفی هست؟؟؟

رو شکمم که میخوابم دور نافم و رحمم سفت هستن و حس میکنم

سلام کسی هست کمکم کنه‌؟ من اینماه 3 روز پریودیم عقب افتاد. بعدم لک بینی و خونریزی رقیق خیلی سبک داشت ...

نه گلم باردار نیستین ان شاا... اینبار باردار باشین

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام.من  این ماه با مصرف لتروزول و داشتن یه فولیکول بالغ روز ۱۴ سیکلم آمپول آزاد سازی تخمک زدم و رفتم اقدام. امروز هم میشه روز ۱۴ ام ک آمپول زدم و هنوز پریود نشدم.( از طرفی برا تنظیم پریود دوفاستون هم سه ماه میخورم و وقتی دوفاستون میخوری از ۳تا ۱۵روز بعد قطع قرص ممکن پریود شی و برا همین تاریخ پریودم فعلا دقیق نیس تا تنظیم شه). با وجود ۱۴ روز از گذشت امپول هیچ علائمی ندارم بجز دندون درد از دیشب. الان نمیدونم باردارم یا نه؟؟؟؟چون باید برم دندونپزشکی فردا

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

دوستان یه سوال

من پریودیم تقریبا منظم بود بین ۲۸ تا ۳۰ روز. الان دوهفته اس که عقب انداختم (درحالی که اتفاق تا به حال نیافتاده بود) و بی بی چکم منفی بود. و اگه فعالیت سنگین کنم یا پیاده روی زیاد داشته باشم لک میبینم

البته یک اخرای فروردین و دهه اول اردیبهشت درگیر کرونای شدید شدم، ممکنه به خاطر کرونا عقب انداخته باشم؟

کسی هست که به این مسئله برخورده باشه؟

دردای پریودی رو کمو بیش دارم میگیره و ول میکنه

سلام ی سوال داشتم من تیر ماه اقدام کردم برای بارداری .الان تخمدانام تیر میکشن کمرم درد میکنه

دلم درد خفیف پریودی دارم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍