2777
2789
عنوان

شما چندتا دندون خراب دارید چندسالتونه چندتا بچه شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 101 پست
من ازت بزرگترم دوتا پسر دارم اونام بزرگه ن ..ولی یه دندونم همون ۱۹ سالگی وقتی بارداربوده م فاتحش خون ...

خداروشکر 🌹🌹🌹🌹

من لبنیات میخورم ترشی و شیرینی زیاد نمیخورم 

مسواک از بچگی میزدم

بعد دوقلوهام نابود شدن دندونام...منم 40 روزگی شون مجبور شدم یکی دوندگان بکشم🥲

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول پس انداز کن ما هم یک دوره دستمون عقب بود توی تولدم هستیم یا شوهرم هرچی پول بهم میزدن خونواده یا ...

قربونت گلم...با3تا بچه نمیتونم برا خودم پس اندازی کنم که🙂

خدا کنه از این بدتر نشن مجبور نشم تو جوونی مصنوعی بذارم خجالت میکشم...

خدا بهتون برکت بده همیشه🌹🌹

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
خداروشکر 🌹🌹🌹🌹من لبنیات میخورم ترشی و شیرینی زیاد نمیخورم مسواک از بچگی میزدمبعد دوقلوهام نابود ش ...

همین بارداری و شیر دهی فاتحه دندون میخونه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
همهی این کار ها رو ما هم کردیم یعنی من روزی سه مرتبه مسواک یک روز درمیان دهان شویی شیر و ماست خوردن ...

ای بابا . مکملاتو تو‌دوران بارداری و شیردهی استفاده کردی؟ 

دکتر من بم اسم برند میداد میگفت فقط اینارو بگیر ایرانی فایده نداره هرماه کلی پول مکملام میشد که بم فشار میومد ولی فک کنم ارزششو داشته 

قربونت گلم...با3تا بچه نمیتونم برا خودم پس اندازی کنم که🙂خدا کنه از این بدتر نشن مجبور نشم تو جوونی ...

عزیزم حتی اگه مصنوعی هم برار خجالت نداره 

از بی دندونی اذیت شدن بهتره 

کوچولو‌کوچولو‌پس انداز کن میتونی 

طرف راس دوتا بالا دو تا پایین 

طرف چپ هم دو تا بالا 

دو تا پایین کلا نابودن 

بقیه هم همه ترمیم شدن 

ولی اونا عصب کشی و روکشن  یه دو نه هم کشیده دارم 

جدا دندون باگ خلقته

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بستگی به جنس دندون داره

من مادرم ۴ تا بچه شیر داده یه دونه حتی پر کرده نداره

من ولی دندون خراب دارم بعد ۲ تا بچه

لبنیات هم هیچ خاصیتی نداره

سویق بخور.بادام.سبوس گندم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ای بابا . مکملاتو تو‌دوران بارداری و شیردهی استفاده کردی؟ دکتر من بم اسم برند میداد میگفت فقط اینارو ...

اره 

منم خارجیشو میگرفتم استفاده میکردم 

حتی شیر خودمم نمیدیدم اما باز بعد زایمان تا چند ماه خوردم 

اره منم خارجیشو میگرفتم استفاده میکردم حتی شیر خودمم نمیدیدم اما باز بعد زایمان تا چند ماه خوردم

خب پس دیگه واقعا بحث ژنه 

شوهر عمه من دندوناش تاحالا خراب نشده ولی بطرز عجیبی سابیده میشن هر دفعه که میبینمش دندوناش کوتاه تر شدن الان دیگه واقعا یه خط باریک سفیده داره 😁

پارسیل ژله ای چیه قیمتش چجوریه؟همون پروتز مصنوعیه از نوع ژله ای؟

آره ولی مثلا چند تا از دندونهای خودت رو باید داشته باشی بینش هر جا خالی باشه مصنوعی میذارن که به دندونهای اصلیت گیر داده میشه و فیکس میشه