2777
2789

بچه ها من کادر درمانم، بعد به یکی از مریضهام چون شرایطش پیچیده بود و دوست یکی از اشناها بود شماره دادم البته شماره کاریمو اینم بگم پول خیلی کمی ازش گرفتم مثلا در حد ۵۰۰ هزار تومن برای یه کار پنج تومنی، یه پسر جوون ۲۳، ۲۴ ساله ست. بعد اون روز رفته بودیم کافه با دوستم دیدم این گارسون همون کافه‌ست. همون  شب بهم پیام داد میتونم وقتت رو بگیرم گفتم بفرما گفت دندونی که ددست کردی برام پودر شده گفتم بیا معاینه‌ت کنم اومد دیدم دندون سالم سرجاشه یه ذره نوکش شکسته گفتم اگر حساسی روکش کن. هزینه‌شو گفتم گفت فعلا پول ندارم. گفتم باشه باز پریشب پیام داد میتونم وقتت رو بگیرم گفتم بفرما گفت رفتم پیش فلانی گفته روکش انقدر هزینشه. من فقط سین کردم الان باز پیام داده میتونم وقتت رو بگیرم🫠 بچه ها چون دوست اشنامونه نمیخوام بلاکش کنم ولی از یه طرف فقط بیخود پیام میده و میخواد بیاد معاینه بی‌جهت. احساس میکنم از اینکه پول کمی ازش گرفتم و شماره دادم برداشت کرده ازش خوشم میاد. چرا بعضیا انقدر بیجنبن. جی بگم که محترمانه باشه و نشون بده نمیخوام انقدر بهم پیام بده الکی

اصلا سین نکن بهترین کاره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه اصلا جوابش نده

مگه شما دکتر شخصیشی که اینقدر بی جهت پیام میده. دوست آشناتون باشه الان داره برای شما مزاحمت ایجاد میکنه بیشتر به خودت فکر کن تا اینکه بفکر آشنایی باشید

چرا کار ۵تومنی ۵۰۰گرفتید؟حتی اگه آشنا هم باشه هیچ وقت اینقدر تخفیف ندید چون باعث توقع میشه

اون موقع باباش آلزایمر داشت بعد این داشت مهاجرت میکرد که باباش مریض شد مجبور شد بیخیال مهاجرت شه خرج خونشون رو یده منم دلم سوخت

اون موقع باباش آلزایمر داشت بعد این داشت مهاجرت میکرد که باباش مریض شد مجبور شد بیخیال مهاجرت شه خرج ...

عزیزمم خیلی دلت مهربونی🥰💖

گاهی متاسفانه یجوری شده که مهربونی بدون توقع هم اینجوری باعث اینجور فکرا و رفتارا میشه 

من همکار عمم، میخاست یه عکس ها و فیلم های کاری بفرسته، عمم وات نداشت، و شماره منو داد

آقا از فرداش هرررر روز قلب و صبح بخیر و شب بخیر و ...

منم جواب نمیدادم، اولش گفتم شاید برا عمم زشت باشه، اما بعد گفتم ب من چه

بعد عمم گفت مگه فلانی پیامت میده؟ گفتم آره، گفت مگه جوابشو نمیدی؟ گفتم نه، قلب و اینا میفرسته دوست ندارم، گفت نهههه منظوری نداره و بچه هاش بزرگن و ....

اما من به خاطر قوم و خویش، کاری ک ب نظرم اشتباه بود انجام ندادم

اگر پیام‌ داد عذرخواهی کن بگو یه مدت میخوام برم مرخصی

اگر بازم  پیام داد همشو بگو مرخصی ام 

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕