2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438350 بازدید | 117674 پست

سلام خانما من دوره هام ۲۳روزه هستن روز ۲۲از دادم منفی بود ولی عادت عقب انداختن ندارم الان ۲روز از پری گذشته نیومد فقط درد دارمو لک خیلی خیلی کم قهوه ای کم رنگ روز پری داشتم ولی پری نیومده بنظرتون باردارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من دوره هام ۲۳روزه هستن روز ۲۲از دادم منفی بود ولی عادت عقب انداختن ندارم الان ۲روز از پر ...

از اشتباه نشون نمیده عزیزم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
 رفتم ازمایش بتا 0/96 بود

ان شاا... دفعه دیگه بارداری. بی بی چک نود درصد درست نشون میده دفعه دیگه بی بی که مثبت شد برو ازمایشگاه بی خودی اذیت نکن خودتو

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام خانوما من سیکلم میانگین ۳۵ روزس روز ۱۴ سونو گفت تخمک نداری روز ۱۶ سونو واژینال نوشته بود یه فولیکول غالب ۱۳ میلی تو تخمدان راست و ۲ تا ۱۱ میل در تخمدان چپ دیده میشه با یه کیست ساده کوچیک بعد تو سونو گفتم پلی کیستیک خفیف دارم گفت الان دیگه نیستی الان خوبه وضعیتت  

دکترم گفت اقدام کن من لترزول خوردم این ماه با کوکیوتن و اینوفولیک و اقدام کردم حالا فقط حالت بی حالی و یکم حالت سرما خوردگی دارم و درد پریودی دارم ولی نه در حدی که همیشه موقع پریودی هست نیست صبحا بیشتر .سیکلمم نامنظمه بیشتر .آخرین پریودیمم ۲۲ دی بود . به نظرتون شانس بارداری دارم ؟ اهان خیلی هم سه چهار روز پیش رحمم تیر میکشید ، یعنی میشه باردار باشم؟ 

سلام خانوما من سیکلم میانگین ۳۵ روزس روز ۱۴ سونو گفت تخمک نداری روز ۱۶ سونو واژینال نوشته بود ی ...

اره عزیزم از علایم بارداری ایشاا... که باردار باشی بیای خبرمون کنی خوشحال شیم

سلام دوستان من چندماهی قبل پریودی حالت تهوع حساس شدن سینه ها رو داشتم ولی این ماه یجوری شدم همش حس و حال بارداری قبلیم رو دارم یجوری اولش از خونه خودم حالم یجوری میشد حالت تهوع دارم با گرفتگی بینی خستم دوستدارم بخابم هرازگاهی لباس زیرم ترشحی میشه درد نداشتم تاالان ک امروز موعدمه زیرشکم و کمرم درد میکنه حالمم بهم میخوره انگار دلپیچه دارم نمیدونم والله هم دوستدارم باردارباشم هم نه.

ببخشید ایا میشه خونریزی مربوط به لانه گزینی دقیقا سه روز بعد از نزدیکی اتفاق بیفته؟

فک نکنم ولی خب باز حداقل یه هفته زمان میبره تا تخمک بارور شده بخواد لانه گزینی کنه تو رحم.‌..باز خودتون بیاین  بگین اگ بارداربودین

ممنون عزیزم، باشه خبری شد میام میگم

سلام عزیزم خوبی امروز موعدم بود28روزس ازدیشب هرازگاهی درد داشتم صبحی رفتم بیرون بی بی چک خریدم دوتا یکیشو زدم اول منفی شد بعد دوساعت اینا یه هاله خیلی کمرنگ داره میارم نزدیک چشام مشخصه دیگ نمیدونم مثبته یا ن مارکش مدیکور.حالا یکیشم فردا ن مسفردا میزنم.

سلام عزیزم خوبی امروز موعدم بود28روزس ازدیشب هرازگاهی درد داشتم صبحی رفتم بیرون بی بی چک خریدم دوتا ...

ممنون عزیزم.اما بعد از ده دقیقه معتبر نیست، اما صبر کن اصلا عجله و استرس نداشته باش ان شاالله به زودی به نتیجه دلخواهت میرسی