2777
2789

شاید یه بار نوجونیم گرفتم و نمیدونستم چیه خودشم خوب شد درعرص چند ماه

بعد اون مراقبت خاصی نکردم و نگرفتم 

تو این موارد دیدم ا نایی که خیلی حساسن بیشتر دچار عفونت میشن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

لباس زیر ها رو نمیزارم کثیف بمونن ،سریع میشورم میزارم جلوی بخاری تا داغ بشه و خشک 

اگر تابستون باشه بخاری نباشه رو بند بعد با اتو داغ میکنم 

اصلا هم لباس زیر نمیپوشم فقط موقع بیرون و دوران قاعدگی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تند تند عفونت قارچی میگیرم همش سوزش دارم چیکار کنم پس

وای منم گرفتم داغونم بس خاروندم پوستم کنده شده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من ترشح خیلیییی دارم البته عفونی نیستسر همین همش پد روزانه میذارم و عوض میکنمتوی اینستا دیدم خیلی از ...

جدی؟🥺چه جالب

من پد بذارم سوزش وخارش میگیرم سریع

منم ترشح دارم گاهی همش میترسم این ترشحا عفونی باشه البته چون رنگ وبوی خاصی نداره حساس نمیشم 

هیچی معمولا شلوار نمیپوشم تو خونه البته شلوار تنم نباشه رو مبل اینا نمیشینم

لباس زیر چطور عزیزم؟ خیلیا میگن لباس زیر نمیپوشیم

من یمدت نمیپوشیدم الان یمدته میپوشم دوباره

من یبار گرفتم دلیلشم شستشوی بیش از حد واژن بود می‌رفتم دستشویی حساس بودم انقد آب میریختم باکتری های مفید اون قسمت از بین رفته بود سیستم ایمنی بدن هم پایین باشه دوباره برمیگرده 

mountain tiger 🏔️

من ترشح خیلیییی دارم البته عفونی نیستسر همین همش پد روزانه میذارم و عوض میکنمتوی اینستا دیدم خیلی از ...

یعنییی همیشه نوار داری؟چطور تحمل میکنی؟برو دکتر زنان عزیزم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬