2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439748 بازدید | 117674 پست
ممنونم عزيزم من آخه ١١ روز گذشته بود از موعد ولي خب تنبلي داشتم عقب جلو ميشدم ان شاالله شما هم حاجت ...

فدات بشم نگران نباش من مطمئنم همه چی خوب پیش میره🤩ممنون بابت دعای قشنگت

سلام بچه ها .من دوسال درگیرم.این ماه از تخمکگذاری نوک سینه هام به شدت حساس شد دست که میخورد بهش جیغ میزدم کم کم دور نافم میسوخت گاهی زیر دل گاهی پهلو گاهی تو لگنم.معده درد شدید خیلی گرسنه میشم تا میخورم پشیمون میشم از بس معدم سنگین میشه و درد میگیره.تا امروز که ۲۵ سیکلمه درد نوک سینم کم شد ولی کل سینم درد گرفته حالت تهوع هم دارم .گاهی هم زیر دلم مثل پریودی خفیف میگیره.ولی بازم بعید میدونم باردار باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم دارم به لکه بینی قبل پری میفتم....😩 شما کدوم شهری؟؟؟

نه عزیزم شاید فقط حس میکنی

چون اینایی که باردار میشن میگن همش چک میکردیم فکر میکردیم داریم پریود شدیم،منم اون ماهی که باردار شدم دردای پریودی داشتم

من تهرانم عزیزم 

فردا اگه پری نیومد بی بی بزن.... البته اگه هر ماه ساعت مشخصی میشی... مثلا من پریودام معمولا ساعت ١ ...

آره احتمالا فردا بزنم

نه ساعت مشخصی نداره

ولی معمولا بیشتر وقتا ظهر میشم

تا ببینم چی میشه

این چند روز آخر اصلا نمیگذره

عزیزم نگران نباش شما تنبلی تخمدان داشتی نباید خودتا مقایسه کنی تبریک بهت می گم.ان شاا... بارداری سال ...

مرسي عزيزدلم تا دوروز پيش خيلي دل درد و سينه درد داشتم اللن سينه دردم خوب شده دل دردمم خيلي كمتر شده نگرانم كه چرا زود دردا رفتن نكنه پوچه ولي ميگم پوچ باشه لك اينا ميبينم درسته؟! نميدونم چرا سينه دردم افتاده 😢

من میگم فردا رو هم طاقت بیار پنجشنبه بی بی بزن که خیالت راحت باشه...باز تو ذوقت نخوره...یجوری سرتو گ ...

واااای توروخدا راس میگی

یعنی میشه؟😪بخدا حاضرم بدترین دردارو تحمل کنم ولی باردار باشم و سالم باشه فقط😥خیلی امید داشتم خییلی

اگه تونستم خودمو کنترل کنم پس فردا بی بی میزنم

اگه تا اونموقع پریود نشده باشم

هر چی شد میام خبر میدم

انشاءالله شماهم با خبر خوش بیای🤩

واااای توروخدا راس میگی یعنی میشه؟😪بخدا حاضرم بدترین دردارو تحمل کنم ولی باردار باشم و سالم باشه ف ...

راستي عزيزم شما سقط داشتي يا نه؟! من بارداري اولمه اگه داشتين دليلش چي بوده؟!

راستي عزيزم شما سقط داشتي يا نه؟! من بارداري اولمه اگه داشتين دليلش چي بوده؟!

من ١٣ دی ٩٧ و ٩ دی ٩٨ سقط داشتم...

اولی ۵ ماهه بود کیسه آبم پاره شد بی دلیل...

دومی دو ماهه بود ایست قلبی و رشد نکردن جنین...

سر دومی مشخص بود سقط میشه چون سونوی اول گفت آب دورش کمه بعدم که افتادم به ترشحای قهوه ای...ترشح قهوه ای نشانه سقطه...

اولی هم لکه بینی و بعدم خونریزیای شدیــــــــــد داشتم و یسره بیمارستان بستری...سونوی آنومالی که انجام دادم همه چیش خوب بود سالم بود ولی فرداش کیسه آبم یهو پاره شد...