2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439748 بازدید | 117674 پست
سلام،خوبی؟ چخبر؟ من احساس میکنم دارم پریود میشم     از علائمام کمر دردم خوب شده فعلا،ضع ...

ممنون عزیزم..حتما انشالله که بارداری..برامنم دعا کن امروز بیست وهشت دورمه همش حس میکنم الان پریود بشم دعاکن امام رضا جواب انتظارمونو بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم..حتما انشالله که بارداری..برامنم دعا کن امروز بیست وهشت دورمه همش حس میکنم الان پریود بش ...

سلام عزیزم منم فردا موعدمه،از ته دلم برات دعا میکنم انشاءالله که بارداری  امیدوارم با خبر خوش بیای گلم

سلام دوستان عزيز توروخدا جواب منو ميديد من يك ساله تنبلي تخمدان دارم ٥بهمن پري شدم بعدش دارو دا ...

سلام عزیزم چند فروردین باید پری میومد ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزم منم فردا موعدمه،از ته دلم برات دعا میکنم انشاءالله که بارداری   امیدوارم با خبر خوش ...

فدات عزیزم انشالله هردو با خبر بارداری بیایم...خدایا تواین ناه شعبان حاجت همه روبده وازچشم انتظاری دربیار

عزیززم مبارک باشه خداحفظش کنه انشاءالله   عدد بتات اصلا پایین نیست طبیعیه امروز میشه ۴۰۰ فرد ...

ممنووووونم عزيزم مطمئنيد هر ٢٤ ساعت ٢برابر يا هر ٤٨ ساعت؟!

يعني تخمك گذاريم دير بوده؟! دوماه قبلش با دارو ٦ماه پري خودش ميومد يعني زود بود تخمك گذاري اين ماه چون دارو نگرفتم انقدر دير تخك گذاري كرده؟؟؟!

التماس دعا دارم

سلام عزیزم چند فروردین باید پری میومد ؟

راستش تنبلي دارم دوماه قبل كه دارو ميداد سينال و اينا... وسط سيكل تخمك گذاري بودو ٥، ٦ ماه پري ميشدم اسفند كه پري اومد نا اميد شدم دكتر نرفتم دارو نخوردم ديگه فروردين پري نيومد ١٨ فروردين بتا شد ٢١٠ يعني دير شده تخك گذاري اين ماه كه دارو نخوردم؟!

ممنووووونم عزيزم مطمئنيد هر ٢٤ ساعت ٢برابر يا هر ٤٨ ساعت؟! يعني تخمك گذاريم دير بوده؟! دوماه قبلش ب ...

عزیزم هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه

من اشتباه کردم ببخشید

ولی چرا فکرتو درگیر همچین موضوعی میکنی؟چیز مهمی نیست آخه

بستگی به بدن طرف داره

عددش تو خانومای مختلف متفاوته

بیخیال باش

خودش بالا میره

خیلی ها بودن عدد بتاشون روز موعدشون ۲۰ یا ۳۰ بود

بعد بالارفت مشکلی هم براشون پیش نمیومد

پس اصلااا نگران نباش چون عددت خیلی هم خوبه

عزیزم هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه من اشتباه کردم ببخشید ولی چرا فکرتو درگیر همچین موضوعی میکنی؟چیز مهمی ...

ممنونم عزيزم من آخه ١١ روز گذشته بود از موعد ولي خب تنبلي داشتم عقب جلو ميشدم ان شاالله شما هم حاجت روا بشيد خانمي

ممنون عزیزم..حتما انشالله که بارداری..برامنم دعا کن امروز بیست وهشت دورمه همش حس میکنم الان پریود بش ...

فردا اگه پری نیومد بی بی بزن....

البته اگه هر ماه ساعت مشخصی میشی...

مثلا من پریودام معمولا ساعت ١٢ تا ١ ظهره...

بعد از این ساعت بگذره و پری نیاد بی بی میزنم یا فرداش واسه خیالم راحت تر باشه...

من امروز ٢۵ سیکلمه هنوز...باید تا ٢۴ ام صبر کنم...

سلام عزیزم منم فردا موعدمه،از ته دلم برات دعا میکنم انشاءالله که بارداری   امیدوارم با خبر خوش ...

من میگم فردا رو هم طاقت بیار پنجشنبه بی بی بزن که خیالت راحت باشه...باز تو ذوقت نخوره...یجوری سرتو گرم کن که زود بگذره...

مطمئنا بارداری با این علائمی که داری...☺😘❤

راستش تنبلي دارم دوماه قبل كه دارو ميداد سينال و اينا... وسط سيكل تخمك گذاري بودو ٥، ٦ ماه پري ميشدم ...

عزیزم نگران نباش شما تنبلی تخمدان داشتی نباید خودتا مقایسه کنی تبریک بهت می گم.ان شاا... بارداری سالمی داشته باشی .دردم داری؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده