2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439734 بازدید | 117674 پست
آره دیگه چاره ای جز صبر نیست😁 وسوسه شدم برم بی بی چک بخرم 🙄🙄😬😬

اخه شما که یه کوچولو داری یه شوهر مخالفم داری بصبر یکم.دیگه پری نشی حامله ای😄

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من دکتر برای دوشنبه نوشته بود و امروز رفتم راستش اصلا نگران نبودم و میخواستم هفته ی دیگه برم،ولی خب ...

اخه من تجربه بد برای زود رفتن سونو دارم پارسال،دکتر زود برام نوشت چیزی تشکیل نشده بود برام واژینال نوشت که بعدش به لکه بینی و متاسفانه سقط منجر شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امروز درد پری دارم مدام  همش حس میکنم یه چیزی اومد و شدم ولی خبری نشده چندبار هم سینه هام ت ...

ما خیلی مثل هم هستیم عزیزم تست زدی خبر بده منم تقریبا ۵روز مونده به موعدم همین علائم و دارم این ماه دارو هم استفاده کردم امیدوارم جواب داده باشه خسته شدم از بی بی چک منفی 

اخه من تجربه بد برای زود رفتن سونو دارم پارسال،دکتر زود برام نوشت چیزی تشکیل نشده بود برام واژینال ن ...

آهان،باشه عزیزم،پس بهتره صبر کنی،چقدر کم عقلن اینا،خب تشکیل نشده باید بگن برو هفته دیگه بیا،متاسفم بابت سقطت💔

کارای منو نکن،من هرماه اینکارو میکردم و سرخورده میشدم،بی بی چک منفی رو که میدیم یهو غم می‌نشست رو دل ...

عزیزم... 

خداروشکر این ماه بی بی مثبت شده برات 

منم نخریدم😂

ما خیلی مثل هم هستیم عزیزم تست زدی خبر بده منم تقریبا ۵روز مونده به موعدم همین علائم و دارم این ماه ...

تست نخریدم من 

فردا موعدمه فعلا که درد پری ول کن نشده 

شاید شاید فردا بی بی بخرم اگه نشدم تا شب پس فردا صبح بذارم 😬😬😃😃

ولی فکر کنم بشم دیگه 

من امروز همش حس میکردم پری شدم داخل انگار چیزی میومد دستمال میزدم ترشح چسبناک دارم و دستمال خیس میشه کامل 😯🤔

نمیدونم ماه های قبل و حالت عادی چطوری بودم