|
مشاهده متن کامل بحث +
4440016 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به سلامتی عزیزم،خداروشکر،چقدر خوشحال شدم،من دکترم برای ۸ اسفند سونو نوشته برم،خیلیم نگران هستم که چی ...
من دکتر برای دوشنبه نوشته بود و امروز رفتم راستش اصلا نگران نبودم و میخواستم هفته ی دیگه برم،ولی خب بهتره سر وقتی که دکتر میگه آدم بره،چون ممکنه حامله گی خارج از رحم باشه و لوله ای چیزی اون تو بترکه و آدم ناقص بشه،دیگه به اصرار شوهرم که در مورد حامله گی خارج از رحم شنیده بود رفتیم.تشکیل نشدن قلب یا حامله گی خارج از رحم اتفاق نادریه نگران نباش،اگرم خیلی استرس داری فردا برو خودتو خلاص کن.من دقیقا روز آخر هفته هفت بودم و همه چیز درست و کامل بود.پریود قبلیمونم که همزمان بوده 13 دی.
خداروشکر عزیزم ویارتم زمان میخواد خوب میشه.من آنقدر حالم بد بود که حتی آمپول دمیترونم زدم .کارم با ق ...
الی جون من امروز قرص ویتامین ب ۶ گرفتم و خوردم،نمیدونم اثر بکنه یا نه،دمیترون بی ضرره اگه یه وقت از تحملم خارج شد یه دونه بخورم؟چون شنیدم تا وقتی واقعا حال آدم خیلی بد نشد دمیترون نخوره بهتره
آره دیگه چاره ای جز صبر نیست😁 وسوسه شدم برم بی بی چک بخرم 🙄🙄😬😬
کارای منو نکن،من هرماه اینکارو میکردم و سرخورده میشدم،بی بی چک منفی رو که میدیم یهو غم مینشست رو دلم،این ماه آخر دیگه امید نداشتم البته اقدام رو انجام دادم ولی خب امید نبستم،تا روز ۳۵ پریود هم صبر کردم و بعد تست کردم.
از هفته ۱۵بهتر شدم دیگه دمیترونم نمیخورم .ولی قبلش چرا دکترم تا روزی سه تا مجاز کرده بود منم مثل شما تا مجبور نباشم قرصی نمیخورم .ولی خوب دمیترون اونم قرصش جزو قرصای سیف و بی خطره نگران نباش حالت بد بود بخور.
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده