2777
2789
عنوان

یه حس ششم بیاد بگه خوب میشم یانه

73 بازدید | 16 پست

خواهشا اگه حس ششم دارین بگین بیماریم درمان میشه یانه هرچی واقعا حس میکنین بگین ناراحت نمیشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

این حس شیشم واقعا اعتقاد داری؟

حس شیشم همون شهود درونیه خودته که خیلی از ادما جرعت نکردن بهش گوش بدن 

بعدم مثلا من خودم یه بیماری دارم میدونم درمان نداره خودمو پذیرفتم و مشکلی نیست 

ببین باید بپذیری 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حس شیشم واقعا اعتقاد داری؟حس شیشم همون شهود درونیه خودته که خیلی از ادما جرعت نکردن بهش گوش بدن ...

بیماریت چیه که درمان نداره؟چیکارکنم فکروخیال راحتم نمیذاره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بیماریت چیه که درمان نداره؟چیکارکنم فکروخیال راحتم نمیذاره

من قند دارم عزیزم ۲ سال پیش برا استرسم گرفتم اما باهاش کنار اومدم اینم جزوی از زندگیه 

تو‌میتونی بگی چیه بیماریت اگه دوست داری

@nafas___sa    

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من قند دارم عزیزم ۲ سال پیش برا استرسم گرفتم اما باهاش کنار اومدم اینم جزوی از زندگیه تو‌میتونی بگی ...

عزیزم قنداگه کنترل شه مشکلی توی زندگی ایجادنمیکنه .توده سینه دارم عزیزم

@nafas___sa

حس ششمیه؟

@nafas___sa

سلام  عزیزم  شرمنده  تگت  کردم  فکر کنم  تو  تاپیک  حس  شیشم  دیدمت  به  نظرت  من  کی  ازدواج  میکنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حس ششمیه؟

اره  فکر  کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قنداگه کنترل شه مشکلی توی زندگی ایجادنمیکنه .توده سینه دارم عزیزم

دورت بگردم اونم درمان میشه اگه حس درونیتو خوب کنی اصلا وجود این توده ها نشان از ضعف روحه روحتو قوی کن ایمانتو به خدا قوی کن بسپر به اون درستش میکنه معجزه میکنه♥️

دورت بگردم اونم درمان میشه اگه حس درونیتو خوب کنی اصلا وجود این توده ها نشان از ضعف روحه روحتو قوی ک ...

ممنون عزیزم انشالله ..‌

بهش ایمان داشته باش مطمئن باش برای کمک بهت قوی ترین دستهاشو میفرسته♥️

خداکنه من بهش امیددارم