2777
2789

خیلی وقته نماز نخوندم خیلی وقت دور شدم 

بخاطر خیلی چیز ها ، احساس کردم تنهام گذاشته خیلی از دعاهای مهمم مستجاب نشد. خیلی تنها شدم از خدا میخوام هوا مو داشته باشه ولی میترسم باز دست رد به سینم بزنه و منم دلمو خوش کنم به اینکه [حتما قسمت نبوده] باز با غصه وحسرت روز هامو بگذرونم. 

چه جوری به خدا اعتماد کنم ؟ 

چه جوری دعا کنم وقتی خیلی از دعاهام مستجاب نشده ؟ 

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

💔🙂منی که بخاطر بیماریی که خدا بهم داده نمیتونم ازدواج کنم ینی میترسم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

راستش من به مدتي بود قهر بودم چون نه تنها دعامو مستجاب نميكرد هي نو بدبختيم بيشتر برو رفتم اين شد كه خيلي ازش دلم گرفت و نتوستم هيچوقت مثل قبل شم 

هنوز كه هنوزه نميتونم باهاش حرف بزنم انقدر كه دلگيرم

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من به مدتي بود قهر بودم چون نه تنها دعامو مستجاب نميكرد هي نو بدبختيم بيشتر برو رفتم اين شد كه ...

منم احساس میکنم ولم کرده

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

💔🙂منی که بخاطر بیماریی که خدا بهم داده نمیتونم ازدواج کنم ینی میترسم

با مشاور صحبت کن عزیز دلم🥰

با مشاور صحبت کن عزیز دلم🥰

🙂🙂

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

عزیزم با خدا موندن بخاطر منافع؟ بنظرت خدا قهرش نمیاد؟ 

ولی ی رمزی بهت میگم تو زندگیت هرکاری خواستی انجام بگو خدایا با توکل و رضای خودت انجامش میدم یعنی یاد خدا تو تک تک کارات باشه و اینکه فک کن ی نفر تورو فقط وقتی براش سود میرسونی دوست داشته باش ولی وقتی هواشو نداشتی باشی پشتت رو خالی میکنه درصورتی که خدا چه بنده هاش دوسش داشته باشن چه نداشته باشن بازم میگه من شمارو دوس دارم :))

ولی تو دلت میاد با خالق خودت قهر کنی بخاطر چیزای مادی؟ میدونی خدا اگ هواتو نداشت تو الان حتی نمیتونستی ی ثانیه هم نفس بکشی؟ 

عزیزم تا زمانی که خدارو فقط واسه داشتن مادیات و ... بخوای خداهم بهت نمیده ولی ممکنه بگی چرا به اون پولداره یا به اون خوشگله یا به اون باهوشه داده خدا هر بنده ایش رو یجور امتحان میکنه یکی رو با دادن ثروت اونقدر بهش پول میده که بدبخت میشه(منظورم اینه شاید تو دنیا خوشبخت بنظر برسه و ناشکری خدا رو کنه ولی خدا انقدر بهش میده که صدرصد جاش تو جهنم باشه ولی بهش عقل هم داده که وقتی ب اون نقطه رسید اگر یک میلیونم هم احتمالش بود برگرده ولی اغلب برنمیگردن و ما ادما چونکه ایمانمون ضعیف میگیم وایی این چقد خوشبخته درصورتی که این دنیا محل گذره اون اخرت توعه که پیش خدا مهمه ) یکی هم با فقر کاری میکنه اخرتش اباد باشه همه اینها امتحان خداست دنیارو با ی دید دیگه نگاه کن 

نه اینکه بگی تا پولداری رفیقتم عاشق بند کیفتم 😃👌

نماز اول وقت تو هر شرایطی معجزه اس ...شاید خدا میخواسته حاجتتو نده بهت ببینه همچنان تو مسیرش قوی میری جلو بی قید و شرط مثل خودش دوسش داری یا نه اگر اره اونوقت به عنوان قسمتی از انتخاب عالی که کردی بهترین هارو بهت میداد صبر صبر صبر ما فقط دربرابر خدامون این رو نداریم ولی اگر ی پسری که هزار بار بهمون خیانت کرده باشه و عاشقش باشیم هزار بارهم دلمون رو بشکنه بازم میخوایم صبر کنیم که برگرده بهمون و دوسمون داشته باشه و مال خودمون باشه 

حالا تو فک کن اونقد ک عاشق بنده خدا بودی یا عاشق مال دنیا بود که خدا خالقش بوده عاشق خود خدا هم بودی؟ اونجور که لایقش بود ستایشش کردی؟ تو شرایط سخت زندگیت باور کن اون پیشت بوده ولی خودت نمیخواستی ببینیش خودت میخواستی مقصر جلوه اش بدی ولی قربون لطف و مهربونیش برم که بازم بنده هاشو با هزاران گناه مثل روز اولش دوست داره درصورتی که واقعا پشیمون باشن 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

🙂🙂

اگ دوس داشتی میتونی بهم درخواست بدی و درمورد مشکلت باهام صحبت کنی گلم 🙂❤️

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

تاپیکتون چرا تعطیل شد؟ منو ریپلای کرده بودین 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

عزیزم با خدا موندن بخاطر منافع؟ بنظرت خدا قهرش نمیاد؟ ولی ی رمزی بهت میگم تو زندگیت هرکاری خواستی ان ...

راستش رو بخواین منم حس استارتر رو درک میکنم ؛ و دلم خواست بگم اینو که نه با خدا بودن بخاطر منافع …. ولی خدا بزرگه و ما خیلی کوچیک 

پدر و مادر از بچه ناراحت میشن ؟ که خدا ناراحت بشه و قهرش بیاد ؟ 

به نظرم چیزی نمیشه اگه یه خواسته ی ما رو هم برآورده کنه دلمون خوش بشه ؛ حداقل به صلاحمون نیست یه جوری نشون بده به صلاحت نیست بنده من 

راستش رو بخواین منم حس استارتر رو درک میکنم ؛ و دلم خواست بگم اینو که نه با خدا بودن بخاطر منافع …. ...

پدر و مادر وقتی بچشون رو تنبیه میکنن یعنی از بچه اشون تنفر دارن یا از رو دوست داشتنه و بخاطر اینه که بچه اشون اسیب نبینه و تو چاه نیوفته؟ 

خدا هم اگ مثلا خواسته ای ک میخواستیم رو بهمون نداده مطمعن باش خیر و صلاحی توش بوده ...قوی موندن تو راه خدا و ب کمال رسیدن هدف توعه یا خواسته های یکی دوروزی دنیوی 

پدر و مادر هرچقدر صلاح بچشون رو میخوان خدا ک خالق اونا بوده ۱۰۰۰۰برابر صلاح تورو میخواد فقط باید ایمان داشته باشی با تک تک سلول های بدنت و اره تو این راه برای ب کمال رسیدن امتحان هم میشی ولی مطمعن باش اگر بی قید و شرط باشه ایمانت به خدا خدا هم تو این راه ممد میرسونه بهت ...

حالا ب عنوان ی توصیه دوستانه همیشه از اهل بیت بخواید براتون پیش خدا واسطه بشن اهل بیت خیلی ابرو دارن پیش خدا خودتونو پیششون خالی کنید ولی اگر مددی ازشون خواستید اونا رو مستقل از خدا نبینید بدونید که اونا پیش خدا واسطه شدن ک شما بهش رسیدید و همیشه بگید خدایا صلاحمو تو بهتر میدونی حالا جالبتر اینکه من ی مطلبی تازگیا خوندم دوس داشتم با یکی ب اشتراکش بزارم شاید بدردش خورد 

که میگفت خنده خوبه ولی اشک عالیه میدونی فلسفه گریه کردن خیلی باحاله مثلا تو ی نوزاد داری وقتی میخنده همه میگن خداروشکر اره حالش خوبه نیازی به هیچی نداره و... ولی خدانکنه وقتی گریه میکنه چجوری همه دور و برش جمع میشن میگن چشه و میخوان ببینن دردش کجاس چرا گریه میکنه بهش توجه میکنن 

خدا اشکو قرار داد برا جلب توجه کسایی که اهل بکاء باشن اهل اشکند بهشون بیشتر فضل داده میشه برا همینه بیش از خنده ب اشک توجه میشه خود اشک هزارتا نکته داره میگه اکر مبنای اشک بر اساس ناامیدی بی پنهایی و یاس باشه اشک سرده افسردگی ماژور میاره خیلی خطرناکه شما پدر مادرت فوت کرده خیلی گریه میکنی این خیلی خطرناکه چون ناامیدی از برگشتش چون مایوسی از اینکه دوباره زنده بشه اون نیست اون مرد رفت ولی اگر مبنای اشکی بر اساس امید و پناه باشه و احساس ارامش ب تو بده اشک گرمه برا همین وقتی که از امام حسین ع میخونی و اسک میریزی چون امام حسین میخواد بغلت کنه چون دستتو میخواد بگیره این حس امن و پناه امنی که احساس میکنی از امام حسین این اشک گرمه برا همینه وقتی میری جلسه روضه نشاط ب تو میدن بعدش حالت خوب میشه اگر اهل اشک میستید اشک رو حتی تباکی کنید نشون بدید نشون بدید ک میخواید اشک بریزید توجه خاص ب انسان میشه این مطلب رو اقای عزیزی گفتن و واقعا برام زیبا بود 

شماهم امیدتون رو از خدای مهربون دست ندید تو زندگی همه ماها پستی بلندی هایی هست نرسیدن هایی هست همه اینا برای اینه که ما قوی تر بشیم به زبون خودمونی تر

پدر و مادر وقتی بچشون رو تنبیه میکنن یعنی از بچه اشون تنفر دارن یا از رو دوست داشتنه و بخاطر اینه که ...

راستش رو بخواید اینکه بگم امیدم رو از دست دادم دروغه ؛ همیشه یاد این مطلب میفتم 

خدا گفت : ببرینش جهنم

برگشت و نگاهی به خدا کرد

گفت : نبرینش

او را به بهشت ببرین!

فرشتگان سوال کردند : چرا؟

ندا آمد : چون او هنوز به من امیدوار است...

بهش میگم ناامیدم نکن ….. ولی خب هیچ اتفاق دلگرم‌کننده ای هم نیفتاده و فقط همه چی بدتر و بدتر شده مخصوصا یکسال اخیر

راستش رو بخواید اینکه بگم امیدم رو از دست دادم دروغه ؛ همیشه یاد این مطلب میفتم خدا گفت : ببرینش جهن ...

انشالله خیره همش اینو تکرار کن ته ته دلت و نماز اول وقت و اگر تونستی نماز شب بخون و امور دنیا رو بیخیال باش حال دوران یکرنگ نباشد غم مخور 😃❤️

انشالله خیره همش اینو تکرار کن ته ته دلت و نماز اول وقت و اگر تونستی نماز شب بخون و امور دنیا رو بیخ ...

حالا من شعر رو با وصف حالمون نوشتم نه مث شاعر 😬😂

انشالله خیره همش اینو تکرار کن ته ته دلت و نماز اول وقت و اگر تونستی نماز شب بخون و امور دنیا رو بیخ ...

نماز شب ، نماز جعفرطیار ، یک ختم قرآن و چون مشهدم ماهی حداقل ۳ بار حرم امام رضا میرم . امیدوارم خیر بشه