2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440802 بازدید | 117674 پست
انشاااله ماه بعد قسمت شماست😍

سلام ساحل جان،خوبی؟چه خبر؟حالت چطوره با بارداری،انشاالله که روزای راحتی رو بگذرونی،میگم علایم بارداریت رو قبل موعد پریود دوباره بگو،من یه هفته به پریودم مونده،علامت خاصی هم ندارم،به‌جز کمی تهوع که ممکنه از معده م باشه،گفتم از شما بپرسم علائمت رو قبل موعد پریود،ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم چه خبر؟نی نی دار شدی؟

سلام عزیزم نمیدونم والله دو روز از موعدم گذشته هیچ علایم هم ندارم بعضی موقع ها فقط حالت تعوع دارم قبلا ها موقع پریودی همش زیر شکمم تیر میکشید از دردش میمردم ولی الان هیچی حسی ندارم فقط یکمی حالت تهوع دارم ب شوهرم هم میگم بی بی بخر نمیخره میگم نمیخام ناراحت‌‌بشی‌بزا‌ی‌هفته‌بگذره‌بعد‌ حالا نمیدونم‌چیکار‌کنم خیلی استرس دارم از فردا هم سه روز میشه اگ نشم خداکنه باردار باشم ولی نمیدونم‌چرا  ی حس خاصی دارم انگاری باردار میشم

شما چی عزیزم باردار شدین؟

سلام عزیزم نمیدونم والله دو روز از موعدم گذشته هیچ علایم هم ندارم بعضی موقع ها فقط حالت تعوع دارم قب ...

ان شاالله بارداری عزیزم نگران نباش ، من حسم میگه بارداری ، عزیز دقیق اقدامتو میگی؟ بعد میگی ایا تا زمان اقدامت رابطه با جلوگیری داشتین یا نه؟

ان شاالله بارداری عزیزم نگران نباش ، من حسم میگه بارداری ، عزیز دقیق اقدامتو میگی؟ بعد میگی ایا تا ز ...

کسی میدونه بی بی چک کی جواب میده؟ شنیدم ۵ روز بعد از اقدام جواب میده راسته؟

عزیزم‌چه خبر باردار بودی؟

سلام بچه ها من هر دو ماه یکبار پریودام کلا چند روز میوفته جلو یا عقب تو دوران اقدامم امروز از ماه قبلی 5 روز گذشته که نشدم هیچ علائمی نه از پریودی هست نه بارداری نه تنبلی دارم نه کیست کلا سالمم همش موندم چم شده فقط حس میکنم ترشح زیاد دارم و اینکه یه روزایی هم یبوست و یه روزایی هم اسهالم توی این چند روز من همیشه قبل از پریودم یک هفته سینه درد و زیر دلم و کمرم در میکرد الان خیلی تعجبم میترسمم بی بی بزنم منفی باشه باز تو ذوقم بخوره

سلام بچه ها من هر دو ماه یکبار پریودام کلا چند روز میوفته جلو یا عقب تو دوران اقدامم امروز از ماه قب ...

عزیزم بزار یه هفته دیگه بگذره بعد بی بی بزن ، اقدامت کی بوده از بعد پریودی یک روز درمیون بودی یا موقت تخمک گذاریت بوده ؟

کسی میدونه بی بی چک کی جواب میده؟ شنیدم ۵ روز بعد از اقدام جواب میده راسته؟

نه عزیزم کی گفته خیلی به ندرت این اتفاق می افته بی بی چک باید از موعد بگذره.قبل موعد شاید به زور یه هاله معلوم باشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده