2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440733 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدرررررر قدیمی    ی حس عجیبی گرفتم دیدم این تاپیک رو

بله قدیمیه کسی که این تاپیک زده الان بچه اش 14سالشع😁تایپیک مال 15ستل پیش سال 87

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام من ۲۴ پری هستم و الان تقریبا ۱۳ روز از اولین اقدامم میگذره دل درد پریودی سردرد شدید و سه روزی لک بینی قهوه ای داشتم حالا همه این علائم خوب شدن سینه هام خیلی ورم کرده و حساس شدن بنظرتون امکانش هست که باردار باشم؟تقریبا ۵ روز مونده به موعدم

سلام من ۲۴ پری هستم و الان تقریبا ۱۳ روز از اولین اقدامم میگذره دل درد پریودی سردرد شدید و سه روزی ل ...

اره عزیزم ان شاالله اون لکه ها لکه لانه گزینی بوده باشه .بذار از موعدت که بگذره تست بی بی چک بزن.خوش خبر باشی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره عزیزم ان شاالله اون لکه ها لکه لانه گزینی بوده باشه .بذار از موعدت که بگذره تست بی بی چک بزن.خوش ...

امروز صبح دوباره لکه بینی و درد پریودی گرفتم بعید میدونم باردار باشم 😑

امروز صبح دوباره لکه بینی و درد پریودی گرفتم بعید میدونم باردار باشم 😑

توکل بر خدا .من بارداری اولم ماه دوم اقدام گرفت ماه اول عین شما لک بینی قهوه ای داشتم برام عجیب بود .

توکل بر خدا .من بارداری اولم ماه دوم اقدام گرفت ماه اول عین شما لک بینی قهوه ای داشتم برام عجیب بود ...

پناه بر خدا.آخه میدونی من دوفاستون و پروژسترون میخورم از روز ۱۶ پریودی دکتر دوفاستون رو شبی یکی و پروژسترون هم‌از سوم‌پری تا ۲۵ پری شبی یکی اینقدر این ماه اذیت شدم که اصلا دوست ندارم حتی اگه باردار نشدم طرف هیچ دکتری برم کل بدنم بهم ریخته😣

پناه بر خدا.آخه میدونی من دوفاستون و پروژسترون میخورم از روز ۱۶ پریودی دکتر دوفاستون رو شبی یکی و پر ...

ان شاالله زود باردار میشی از شر این قرصا راحت میشی